Torsdag 15 Apr
Stockholm

Hailey Bieber om nätmobbningen: “Känns som jag ska spy”

Hailey Bieber
Hailey Bieber om nätmobbningen: "Känns som jag ska spy". Foto: Foto: STELLA Pictures/ddp images/Planet Photos och Evan Agostini/Invision/AP

Hailey Bieber har utsatts för nätmobbning. Nu öppnar hon upp sig om den svåra tiden då hon blivit jämförd med andra och tvingats stänga ner sina sociala medier. Det här säger Hailey!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Supermodellen Hailey Bieber, 24, gifte sig 2018 med världsartisten Justin Bieber, 27. Tidigare dejtade Justin sångerskan och skådespelerskan Selena Gomez, 28, fram och tillbaka i många år. Många av Justins fans hade svårt att acceptera förändringen när han gifte sig med Hailey – något som Hailey förklarar som en tuff period i hennes senaste Youtube-video.

– Jag tror, att de senaste två och ett halvt åren, för mig själv, efter att jag gifte mig, speciellt öppnade upp till ny en nivå av uppmärksamhet. Och jag tror att en av de saker jag kämpade mest med var jämförelse-aspekterna som kropps-jämförelser, utseende-jämförelser och beteende-jämförelser, säger Hailey. 

Raderade Twitter 

Se image title ovan.
Hailey raderade twitter och har stängt av kommentarsfältet. Bildkälla: YouTube

– Jag har inte ens en Twitter längre. Det fanns aldrig ett tillfälle som jag kunde gå in där och det inte kändes som en väldigt giftig miljö. Tanken av att bara öppna appen ger mig sådan ångest att det känns som jag ska spy, säger hon. 

Hailey berättar även att hon har begränsat sitt sociala medie-användande till att inte gå in på appar från måndagar till fredagar. Kommentarsfältet på hennes Instagram-bilder är sedan en tid tillbaka avstängt så ingen förutom de som Hailey själv följer kan kommentera. Nu fylls hennes kommentarsfält istället med peppande ord och kärlek från hennes vänner!

Läs mer:

Hailey öppnar upp sig om svåra relationen med Justin Bieber

Justin Biebers oväntade drag i nya videon - fansen chockade

Kommentera
Kopiera länk
Dela