Kenza Zouiten, Bianca Ingrosso, Linn Ahlborg och Margaux dietz
Så långa är Sveriges kvinnliga influencers - här är listan - Foto: Foto: Stella Pictures, STELLA Pictures/Robert Eklund, linnahlborg/instagram och STELLA Pictures/Robert Eklund

Så långa är Sveriges kvinnliga influencers - här är listan

Sverige är ett avlångt land fyllt med kvinnliga influencers som dominerar på sociala medier. Men hur långa är egentligen de inspirerande influencerna vi ofta ser på bild? Här är listan!


Influencer-branchen växer så det knakar och listan kan göras milslång på hur många talangfulla kvinnor som dominerar på sociala medier. En del har väletablerade namn och andra är nya stjärnskott. Nedan är en lista på hur långa några av de mest framgångsrika kvinnliga influencerna är!

Anna Nyström

Anna Nyström längd. Bildkälla: annanystrom/instagram

Anna Nyström, 29, har svindlande 8 300 000 följare på Instagram. Hon inspirerar med hälsa, fitness och livsstil. Anna är 155 centimeter. 

Linn Löwes 

Linn Löwes längd. Bildkälla: linnlowes/instagram

Linn Löwes, 33, följs av väldigt många! Hon har faktiskt en gigantisk följarskara på 2 700 000 på Instagram där hon delar med sig av sin träningsresa. Linn är 168 centimeter.

Kenza Zouiten 

Kenza Zouiten längd. Foto: Stella Pictures

Blogg-drottningen Kenza Zouiten, 29, har hissnande 1 800 000 följare på Instagram där hon delar med sig av mode- och mammalivet. Kenza är 172 centimeter. 

Matilda Djerf


Matilda Djerf, 24, har gjort succé på Instagram där hon har över 1 500 000 följare och delar med sig av positiv energi och färgglatt mode. Matilda är 162 centimeter. 

Janni Olsson Delér 

Janni Delér längd. Bildkälla: jannid/instagram

Janni Olsson Delér, 31, inspirerar många med hennes coola klädstil och inspirerande livsstil. På Instagram har hon ofattbara 1 300 000 följare. Janni är 170 centimeter.

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso längd. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Bianca Ingrosso, 26, sprudlar av energi på sina sociala medier och syns även ofta till i tv-rutan. Hon har oerhörda 1 200 000 följare på Instagram. Bianca är 167 centimeter.

Angelica Blick 


Angelica Blick, 31, inspirerar sina 1 100 000 följare på Instagram med mode och träning. Angelica är 165 centimeter.

Therese Lindgren


Youtube-drottningen Therese Lindgren, 34, är även älskad på Instagram där hon har över 1 000 000 följare. Therese är 170 centimeter.

Linn Ahlborg 

Linn Ahlborg längd. Bildkälla. linnahlborg/instagram

Linn Ahlborg, 21, som till en början gjorde succé på Youtube, sprider glädje och inspiration på sin Instagram med 656 000 följare. Linn är cirka 175 centimeter.

Wilma Holmqvist 

Wilma Holmqvist längd. Bildkälla. wilmaholmqvist/instagram

Wilma Holmqvist, 22, är en influenser, Youtuber och entreprenör som har imponerande 449 000 på Instagram. Wilma är 161 centimeter. 

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip längd. Foto: Instagram via STELLA Pictures

Isabella Löwengrip, 30, startade sin karriär som bloggare och har etablerat sitt namn som entreprenör. Hon har idag 427 000 följare på Instagram. Isabella är 170 centimeter.

Hanna Schönberg 

Hanna Schönberg längd. Bildkälla: hannaschonberg/instagram

Med sin träffsäkra klädstil har Hanna Schönberg, 22, snabbt ökat i följantal - på Instagram har hon hela 424 000 följare! Hanna är ungefär 165 centimeter. 

Alice Stenlöf 


Alice Stenlöf, 24, har snabbt klättrat upp på listan som en av Sveriges största influencer. Med sina 402 000 följare på Instagram inspirerar hon många. Alice är 170 centimeter.

Margaux Dietz

Margaux Dietz längd. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Med sin sprudlande energi tog Margaux Dietz, 30, sociala medie kanalen Youtube med storm och syns nu ofta till i tv-rutan som programledare. På Instagram har hon 394 000 följare. Margaux är 174 centimeter.

Ellen Bergström

Ellen Bergström längd. Foto: STELLA Pictures/Jari Kantola

Ellen Bergström, 31, har många strängar på sin lyra. På Instagram har hon 386 000 följare där hon delar med sig om allt från roliga klipp till mammalivet. Ellen är 159 centimeter. 

Nicole Falciani 

Nicole Falciani längd. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Nicole Falciani, 24, startade med en blogg som ung och växte snabbt i populäritet. Idag är hon programledare och sprider viktiga budskap på sin Instagram där hon har 328 000 följare. Nicole är cirka 163 centimeter. 

Felicia Aveklew

Felicia Aveklew längd. Bildkälla: feliciaaveklew/instagram

Felicia Aveklew, 23, har 260 000 följare på Instagram. Hon delar med sig av allt möjligt och är bland annat känd för att vara väldigt duktig på smink! Felicia är 170 centimeter.

Molly Rustas

Molly Rustas längd. Bildkälla: mollyrustas/instagram

Molly Rustas, 27, som har 220 000 följare på Instagram, delar med sig av sin lyxiga livsstil och härligt mode. Molly är 158 centimeter.

Hanna Friberg


Hanna Friberg, 26, tidigare känd som Hannalicious, är en riktig mångsysslare. Hon skapar klädkollektioner, driver en podd och lägger upp inspirerande outfit-bilder på Instagram där hon har 214 000 följare. Hanna är 162 centimeter. 

Lovisa Wallin

Lovisa Wallin längd. Bildkälla: lojsanwallin/instagram

Lovisa Wallins, 27, följarskara har skjutit i höjderna som en raket! På Instagram har hon 145 000 där hon delar med sig av mode och mammalivet. Lovisa, som även kallas Lojsan, är 175 centimeter.

Läs mer: 

Så långa är partiledarna - här är hela listan

Så långa är Hollywoods hetaste kändisar

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

1 timme sedan
Det omstridda norska förlaget Legatum Publishing vill återskapa författaren och Nobelpristagaren Knut Hamsuns röst med hjälp av AI-teknik.

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

3 timmar sedan
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

idag 10:09
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

idag 09:38
Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…