Lördag 21 Maj
Stockholm

Kristin Kaspersen försvinner från Instagram efter operation

Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen försvinner från Instagram efter operation. Foto: Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund

Medie-profilen Kristin Kaspersen meddelar nu följarna på Instagram att hon inte kommer synas lika ofta på sina sociala medier. Anledningen är en operation hon har genomgått.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kristin Kaspersen, 51, är en av Sveriges mest älskade tv-profiler. Hon är en känd programledare, driver en podcast och har även skrivit böcker. 2019 vann hon det populära underhållningsprogrammet Let’s Dance. Nyheter24 har tidigare skrivit om Kristins son Filip Lambrecht, 24, som är super-aktuell i årets upplaga av Let’s Dance. 

Kristins ord om operationen 

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest älskade tv-profiler. Foto: Claudio Bresciani/TT

Nu meddelar hon dock att hon inte kommer vara så aktiv på sociala medier på grund av en operation som har lett till en temporär utseendeförändring. Uttalandet gör Kristin på sin Instagram som har över 260 000 följare.

– Jag tänkte passa på att säga att jag under den här veckan kanske inte kommer vara så aktiv, alltså att ni kommer se mig den här veckan, säger Kristin på sin Instagram-story. 

Hon fortsätter:

– Det finns en liten anledning till det, och det är att jag har gjort en liten ögonoperation. Absolut inget märkvärdigt men ögat ser inte så roligt ut, så jag tänkte jag skulle bespara er med det helt enkelt.

Hon visar glatt upp ögat som hon har opererat.

– Men jag ville bara förklara och om det är bilder på massa andra saker så, men jag tar nog på mig solbrillorna efter ett tag och så ska nog titta in här ibland, avslutar hon.

Kristin visar upp sitt öga efter operationen på Instagram-story. Bildkälla: kaspersen/instagram
Kommentera
Kopiera länk
Dela