Allt du vill veta om Filip Lamprecht
Här är allt du vill veta om Filip Lamprecht – om hans kända familj, relationen till Linn Hegdal och mycket mer. - Foto: Stella Pictures, Jonas Ekströmer/TT Bild

Filip Lamprecht: Hans kända pappa, Linn Hegdal och flickvän

Är du också nyfiken på Filip Lamprecht? Han är son till Kristin Kaspersen och hans pappa är ingen mindre än femkamparen Martin Lamprecht. Här är allt du vill veta om Filip – flickvän, relationen till Linn Hegdal och förhållandet med Peg.


Filip Kaspersen Lamprecht är son till Kristin Kaspersen och femkamparen Martin Lamprecht. Med en mormor som Lill Babs så föddes Filip rätt in i rampljuset. 

Här är allt du vill veta om Filip Lamprecht! 

Filip Lamprecht ålder - hur gammal är han?

Filip Konstantin Kaspersen Lamprecht föddes den 27 mars 1997 vilket bertyder att han under 2024 fyller 27 år. 

Hur träffades Filip Lamprecht och Peg Parnevik? 

Tidigare var Filip tillsammans med artisten Peg Parnevik. Är du också nyfiken på hur de träffades? Faktum är att Filip och Peg är familjevänner och har känt varandra sedan de var barn. Men det var inte förrän de blev äldre som de verkligen fick upp ögonen för varandra. 

Nyheter24 har tidigare rapporterat om när Peg berättade om hur paret blev förälskade i varandra, i podden "Pillowtalk". 

Det var nämligen på en nyårsfest som Peg och Filip kände en tydlig attraktion till varandra och tillslut kysstes på tolvslaget. Därefter fick romansen en vändning, när Filip "dissade" Peg på ett midsommarfirande.

Men några månader där efter, när Peg åkte tillbaka till USA, fick hon en kärleksförklaring av Filip – och de blev tillsammans. 

När gjorde Peg och Filip slut?

Parets förhållande kantades dessvärre av en hel del drama, och när Filip dansade i Let's Dance så tvingades både han och Peg gå ut och dementera att de hade gjort slut. Detta då det snabbt uppstod romansrykten om Filip och hans danspartner Linn Hegdal.

Linn Hegdal och Filip Lamprecht i Let's Dance. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Peg möttes även av mängder av hat, och menade att hon hade blivit hånad av TV4.

– Även produktionen, i sändning och i manus skämtar de om mig. Eller mer att de skämtar om Filip och Linn som att "will they, wont they?" Eller "stämmer det faktiskt?". Jag förstår på ett sätt, logiskt förstår jag att det är bra för deras siffror, det är bra att de får pr. Men mitt hjärta förstår inte, sa Peg i sin podd Pillowtalk som hon har med systern Penny Parnevik.

Efter sex år som par så dumpades Peg sommaren 2021 av Filip – via sms.

– Jag tycker att han... let me say this in a good way. Jag tyckte inte att han betedde sig så jättebra. Han var väldigt elak, väldigt kall, det var väldigt hårt. Både innan, när det hände och efter, berättade Peg i Martin Björks program "Intimt med Björken".

Idag är Peg lyckligt tillsammans med Sebastian de la Vega.Vill du läsa mer om Pegs ex-pojkvänner som hon träffade efter relationen med Filip? Här får du veta allt om Pegs kärleksliv genom åren!

Filip och Peg bekräftade att de var ett par 2016. Bildkälla: Johan Nilsson/TT.

Är Filip Lamprecht och Linn Hegdal tillsammans? 

Efter Let's Dance har ryktena fortsatt om att Filip och hans forna danspartner Linn Hegdal skulle vara ett par. Hur det ligger till med den saken är ännu inte helt klart, men under det gångna året så umgicks Filip och Linn ofta och mycket. 

I början av 2024 när Filip la ut en årssummering på sin Instagram så la han ut ett videoklipp som visar hur han kysser henne på kinden. Om det är en kompiskyss eller en kärlekskyss – det vet bara dom...

Linn Hegdal och Filip Lamprecht. Bildkälla: Instagram/Filiplamprecht

Ryktet om Filip Lamprecht och Mark Levengood

I juni 2023 startade ett rykte som handlade om att Filip Lamprecht skulle vara tillsammans med Mark Levengood, som just då genomgick en skilsmässa från Jonas Gardell.

Uppgifterna kom från flera olika finska medier, men ryktet tillbakavisades genast av Mark Levengood på ett väldigt skämtsamt sätt. 

Vad heter Filip Lamprechts mamma och pappa – och vilka är i hans kända familj?

Filip kommer från en riktig kändisfamilj. Hans mamma är tv-profilen Kristin Kaspersen, 54, som ju faktiskt tog hem hela Let's Dance 2019, och år 2023 var programledare för Let's Dance.

Hans mormor är ingen mindre en självaste Barbro "Lill-Babs" Svensson som är en av Sveriges mest folkkära artister genom tiderna. 

Kristin Kaspersen då och nu – så har hon förändrats på 35 år

Filips moster är Malin Berghagen, 57, dotter till Lasse Berghagen och Lill-Babs. 

Martin Lamprecht, Krisitn Kaspersen och Filip Lamprecht på Idrottsgalan år 2016. Bildkälla: Stella Pictures.

Filips pappa är Martin Lamprecht, 60, som varit elitidrottare inom femkamp och tävlat i OS. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om de kändiskvinnor som Martin Lamprecht dejtat – här kan du läsa allt om hans ex.

Filip har två yngre syskon vid namn Wilda och Leon

Filip med sin mormor Lill-Babs och mamma Kristin 2008. Bildkälla: Mats Andersson/TT.

Vad heter Filip Lamprecht på Instagram?

Filip arbetar som fotomodell och ibland delar han med sig av bilder från olika modelljobb på Instagram. Om du vill följa Filip så hittar du honom på @filiplamprecht.  

Har Filip Lamprecht någon flickvän eller partner idag? 

Huruvida Filip Lamprecht idag har någon flickvän eller partner är oklart. Det är i alla fall ingenting han officiellt har gått ut med!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

1 timme sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.