Söndag 9 Maj
Stockholm

Så mycket pengar tjänar Magdalena Graaf

Magdalena Graaf
Så mycket pengar tjänar Magdalena Graaf. Foto: Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice och Naina Helén Jåma / TT

Magdalena Graaf delar med sig av all från himmel till jord på sina sociala medier. Hon är idag en populär tv-profil, programledare och bloggare. Men hur mycket pengar tjänar egentligen Magdalena, vars karriär verkar gå som på räls? Vi har svaret!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Magdalena Graaf, 45, är en populär tv-profil, programledare och bloggare. Hon har även slagit igenom som sångare, glamourmodell och författare. På Instagram, där hon delar med sig av allt från himmel till jord, har Magdalena över 165 000 följare. Nyheter24 har tidigare skrivit om Magdalenas nya kärlek Louie Marti

Så mycket pengar tar Magdalena ut i lön

Magdalena Graafs lön. Foto: Stella Pictures

2019 plockade Magdalena en lön på hela 823 100 kronor. Om man slår ut denna summa på 12 menas det att hon kunde ta ut en månadslön på ungefär 68 591 kronor. 

Miljoner in i bolaget

Miljoner in i Magdalena Graafs bolag. Foto: Naina Helén Jåma / TT

Magdalena är aktiv i ett bolag. Företaget Ett sant nöje i Stockholm AB, som hon är styrelseledamot i, omsatte 2019 så mycket som 4 346 000 kronor och gick med en vinst på 1 403 000 kronor. 

Enligt Magdalena själv har hon försörjt sig på sin blogg de senaste åren genom bland annat sponsrade inlägg. När hon fick en del kritik angående samarbeten röt Magdalena ifrån mot sina följare. I inlägget kritik, samarbetsgnäll, och mysmorgon med golv fyllda av lego skrev hon då: 

”Kritik och gnäll över samarbeten i kommentarerna igen. Det ÄR och kommer vara samarbeten jag bla försörjer mig på. Skulle vi skrika och rasa på någon som snällt går till Maraboufabriken och står vid ett band, packar Japp och bidrar till att producerar fetma och godis konsumtionshets? Ska vi börja demonstrera mot piloter eller flygvärdinnorna för att de ”aktivt bidrar till miljöförstöring” när de går till sina jobb? Nej så klart vi inte skulle. De flesta jobb bidrar väl i slutändan till att vi andra konsumerar mer? OM man inte odlar eko morötter och lever på fallfrukt.”

Magdalena Graaf på Instagram. Foto: STELLA Pictures/ddp socialmediaservice
Kommentera
Kopiera länk
Dela