Fredag 7 Maj
Stockholm

Okänd kvinna kom fram till Bianca Ingrosso: "Började gråta"

En främmande kvinna gick fram till Bianca under lördagen.
En främmande kvinna gick fram till Bianca under lördagen. Foto: Erik Simander/TT

När Bianca Ingrosso var ute och gick under lördagen kom det oprovocerat fram en äldre kvinna och kallade Bianca för det ena och det andra, något som lämnade influencern i tårar och chock.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För inte alls längesedan bröt influencern och entreprenören Bianca Ingrosso ihop framför vlogg-kameran och berättade att hon var så trött på det hat hon ständigt får motta i sina sociala medier. Hon menar att hon oftast är ganska hårdhudad, men att det finns gränser.

Och man kan ju tro att sådant näthat oftast håller sig på... ja, nätet. Men det finns vissa som tar det ett steg längre

Bildkälla: Erik Simander/TT

"Började gråta"

När Bianca var ute på stan under lördagen och precis hade lämnat Restaurang Grodan vid Östermalm i Stockholm, såg hon en kvinna komma mot henne med ett leende.

"Jag stannar och får då höra hur illa hon tycker om mig, hur mycket jag har förändrats till det sämre, att jag är så vidrig och konstig och hur länge hon tänkt på detta och velat säga detta till mig. Och där stod jag kvar och började gråta framför massa folk", skriver Bianca i en Instagram-story.

"Får fan en chock"

Hon menar att hon innan kvinnan kom fram hade en väldigt bra dag och att hon kände sig lycklig, men att händelsen inte skulle förstöra hennes dag.

"Men när de äldre vuxna människorna kommer fram, då får man fan en chock alltså".

Skickade kärlek till följarna

Hon fortsätter sedan att tacka sina följare som väljer att fokusera på att ge kärlek snarare än hat.

"Var inte meningen att lägga upp som att jag tycker som om mig själv för det var absolut inte syftet. Jag är så bortskämd med all den kärlek ni ger mig och jag ser er allihop. Jag älskar er mer än vad ni tror".

Kommentera
Kopiera länk
Dela