Söndag 9 Maj
Stockholm

Isabella Löwengrips ilska efter frågestunden med fansen: "Fy"

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip blev upprörd under frågestunden med fansen. Foto: Lars Pehrson / SvD / TT , Instagram/isabellalowengrip

En fråga under Isabella Löwengrips frågestund var långt ifrån okej. På Instagram väljer nu bloggaren och entreprenören att sätta ner foten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tidigare i veckan meddelade entreprenören Isabella Löwengrip, 30, att hon kommer att lägga ner sin podcast "Isabella söker Sheila" som hon under ett års tid drivit tillsammans med bästa vännen Sheila Arnell.

Men trots att Isabellas fans nu kommer att få vara utan hennes podd så är Isabella fortfarande aktiv på sin blogg och på sina sociala medier. På Instagram har hon nästan en halv miljon följare, och tidigare i veckan så hade hon en frågestund.

Då passade hon på att svara på frågor från nyfikna följare. Det handlade bland annat om varför hennes pojkvän Paul Sundvik alltid bär solglasögon, om hon har några aktietips och om det är så att Isabella har gjort några skönhetsingrepp.

Isabella Löwengrip. Bildkälla: Lisa Arfwidson/SvD/TT Bild

"Så elakt att fråga"

En fråga fick däremot Isabella att ryta ifrån – vilket vi verkligen förstår! En person hade nämligen skickat in frågan "vilken vecka är du i?" och då syftat på vilken graviditetsvecka som Isabella skulle vara i.

– Det här är så elakt att fråga en kvinna vilken vecka hon är. Man gör ju bara det för att jävlas. Jag är inte i någon vecka överhuvudtaget. Nej. Fy!, säger Isabella upprört.

Isabella Löwengrip markerar mot frågan. Bildkälla: Instagram/Isabellalowengrip


Kommentera
Kopiera länk
Dela