Söndag 9 Maj
Stockholm

Bianca Ingrosso om Phillipe Cohen: "Vi är ihop igen!"

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso om Phillipe Cohen: "Vi är ihop igen". Foto: Stella Pictures och STELLA Pictures/Robert Eklund

I senaste avsnittet av podden Ursäkta, som drivs av Edvin Törnblom och Johanna Nordström, hoppar Bianca Ingrosso in som vikarie. Nya detaljer avslöjas och Bianca berättar att hon är i ett förhållande igen!

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I senaste avsnittet av podden Ursäkta, som drivs av Edvin Törnblom, 25, och Johanna Nordström, 25, hoppar influencer-drottningen Bianca Ingrosso, 26, in som vikarie. Det är nämligen så att Bianca får hoppa in som ersättare då Johanna har smittats av corona och måste stanna hemma. Edvin och Bianca pratar om allt mellan himmel och jord och många nya detaljer avslöjas. 

Det är i början av podd-avsnittet som Bianca förklarar för Edvin hur hon har hintat på sin nära vänner-story på Instagram om killen hon träffar. 

Lite längre in i avsnittet frågar Edvin "Burning questions" till Bianca. När han då frågar vad hon inte brukar svara på i frågestunder släpper Bianca bomben. 

"Det känns jättebra" 

Bianca Ingrosso, som tidigare själv drivit en podd, gästar Ursäkta-podden. Foto: Stella Pictures

– Typ om jag och Phillipe är ihop igen.. svarar Bianca på Edvins fråga.

Hon fortsätter:

– Vi är ihop igen!

– Nej.. säger Edvin

– Jo, säger Bianca bestämt

Edvin bryter då ihop i skratt och får förklarat för sig att det var det Bianca pratade om i början av avsnittet angående hennes nära vänner-story. 

– Jag skrev ju såhär “Jag är på middag med mitt ex”, förklarar Bianca 

Då faller poletten ner för Edvin. 

Bianca och Phillipe har minst sagt haft en stormig relation. Bianca, som har varit öppen med relationen i medier, har många gånger sagt att hon och Phillipe gått skilda vägar för gott. Efter små hintar om pasta dejter, något som Nyheter24 har skrivit om här, verkar de dock hittat tillbaka till varandra. 

– Det känns jättebra, säger Bianca. 

Phillipe Cohen och Bianca Ingrosso är tillsammans igen. Foto: STELLA Pictures/Robert Eklund
Kommentera
Kopiera länk
Dela