Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har nu vaccinerats - Foto: Foto: Stella Pictures och dpa picture alliance / Alamy

Prinsessan Madeleine och Chris vaccinerade – missar ändå Kungens 75-årsdag

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har nu vaccinerats i Florida. Trots de goda nyheterna kommer de ändå inte närvara på Kung Carl XVI Gustaf​ 75-årsdag.


Det verkar som om det nu ljusnar för Prinsessan Madeleine, 38, och Chris O’Neill, 46, som enligt Svensk Dam har haft en tuff period bakom sig. 

Vaccineringen i Miami, Florida har nämligen öppnat för alla åldersgrupper och hovets informationschef Margareta Thorgren har meddelat de positiva nyheterna: 

– Prinsessan och Chris O’Neill har blivit vaccinerade, säger hon till Svensk Dam. 

Missar Kungens 75-årsmiddag på Valborg 

Prinsessan Madeleine och Chris kommer inte närvara på Kungens 75-årsfirande som de tidigare gjort. Foto: STELLA Pictures/ddp images/Guido Ohlenbostel

Eftersom prinsessan äntligen har vaccinerats öppnas även möjligheterna för henne att åka hem till familjen i Sverige. Trots vaccination missar Madeleine dock hennes pappa, Kung Carl XVI Gustaf, 75-årsdag som äger rum på Valborgsmässoafton. 

– Prinsessan Madeleine kommer att kunna närvara digitalt, men hon har inte möjlighet att resa hem, säger Margareta Thorgren.

Om prinsessan Madeleine och Chris kommer hem till sommaren kommer det bli första besöket för Chris i Sverige på ungefär två år.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!