Hur mycket pengar tjänar Tilde de Paula Eby? Nyheter24 har svaret!
Hur mycket pengar tjänar Tilde de Paula Eby? Nyheter24 har svaret! - Foto: Henrik Montgomery/TT och Christine Olsson/TT

Tilde de Paula Ebys miljonbolag – och den saftiga årslönen

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest rutinerade programledare och har lett det svenska folket genom en rad tittarsuccéer. Men hur mycket tjänar man då, som en av landets främsta tv-profiler? Jo, en hel del deg, om man ska uttrycka det milt!


Efter flera decennier på TV4 har Tilde de Paula Eby, 49, blivit ofantligt uppskattad – och välbetald, visar det sig. 

Hur mycket pengar tjänar Tilde de Paula Eby?

Tilde de Paula Eby. Foto: Christine Olsson/TT

Det korta svaret på frågan är: miljonsummor varje år. Mer specifikt rörde det sig, under 2020, om härliga 1 567 500 kronor! Med en sådan årslön kunde Tilde skramla fram dryga 130 625 kronor i månatlig inkomst. 

Egna bolaget omsätter nära sex miljoner kronor

En del av lönen kommer sannolikt från Tildes egna bolag "T Vision AB". Det går nämligen inte knackigt där heller, utan bolaget omsatte otroliga 5 817 000 kronor under 2020. 

Tilde i programmet "Efter Fem" på TV4. Foto: Henrik Montgomery/TT

Samma år landade vinsten på något mer blygsamma 896 000 kronor och tillgångarna i bolaget beräknades uppgå till 2 602 000 kronor. Grattis till framgångarna, säger vi!

/
/
Senaste nytt

Blackberry Smoke-trummis död

1 timme sedan

Statens konstråd köper Odells verk

igår 16:36
Statens konstråd har köpt konstnären Anna Odells uppmärksammade verk "Rekonstruktion – Psyket". Videoverket, som handlar om Odells vistelse på en sluten, psykiatrisk avdelning där hon bland annat har ett förhållande med sin vårdare, fick stor uppmärksamhet när det ställdes ut på Cecilia Hillström Gallery i början av året.

Sopranos-stjärnan skaffade OnlyFans – räddade huset från Kronofogden på 5 minuter

igår 15:55
Den 51-åriga Sopranos-stjärnan Drea de Matteo har skaffat OnlyFans – och det har gjort att hon nu har lyckats rädda sitt hus från Kronofogden. I en ny intervju berättar Drea om det okonventionella beslutet – och att hennes 16-åriga dotter hjälper till att redigera de lättklädda bilderna som ska ut på OnlyFans.

Isabella Löwengrip fick chocknota – så mycket kostade kranvattnet

igår 14:31
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik har befunnit sig på skidresa i de schweiziska alperna. Att det är fantastiskt vackert är nog de flesta överens om – och kanske även att Schweiz är i dyraste laget. Det blev Isabella varse efter att ha fått in notan på en restaurang...

Hotell Romantik-paret har gjort slut – avslöjar nya kärleken

igår 14:11
Monica Sundberg och Tino Borg Teroni blev ett par efter säsong ett av "Hotell Romantik". Nu berättar Monica att de gått skilda vägar, och att hon har träffat en ny kärlek...

Kändisvännen greps på Riche med kokain: "Tänkte att det skulle bli kul"

igår 14:09
På medlemsklubben Noppes hade kändisvännen träffat på en bekant som gav honom en påse kokain. Någon timme senare greps han på innekrogen Riche. Nu döms mannen, som även är topp-vd på ett välkänt företag, till rekordhöga böter.