Fredag 19 Aug
Stockholm

Pernilla Wahlgrens shopping för en halv miljon: "Unnar sig"

Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren gillar att shoppa. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Medans vi vanliga dödliga överväger om vi verkligen ska köpa ännu en papperskasse på ICA så kör Pernilla Wahlgren helt enkelt på. På Instagram visar Pernillas dotter Bianca nu upp mammans imponerande – och extremt dyra samling.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Pernilla Wahlgren, 53, är en av Sveriges mest älskade showbiz-profiler genom tiderna. Förutom att vara en framgångsrik artist så har hon onekligen blivit en kraft inom tv-branschen att räkna med. 

"Wahlgrens värld" är inne på sin tionde säsong, och ute i stugorna får folket helt enkelt inte nog av Pernilla och hennes härliga familj.

Framgångarna syns givetvis på Pernillas bankkonto. Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur Pernilla kan plocka ut en månadslön på ungefär 100 000 kronor, och hur hon tjänar flera miljoner på sina många uppdrag.

Pernilla har flera bolag, och de alla går med både vinst och har många miljoner i kapital.

Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Köper väskor från Chanel

Så det är ju inte konstigt att Pernilla unnar sig både det ena och det andra. I september 2020 slog hon till på en tomt på Lidingö för 8,2 miljoner kronor. Här kan du se Pernillas första bilder från det kommande drömhuset, som planeras att stå färdigt nästa år.

Men förutom att köpa tomter så unnar sig Pernilla även lite mer färgstarka saker ibland. En sån sak är väskor från det franska modehuset Chanel...

På Instagram visar Pernillas dotter Bianca Ingrosso, 26, upp sin mammas imponerande väsksamling.

Bianca Ingrosso poserar med mamma Pernillas väsk-samling. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

"Älskar att hon unnar sig. Hon om någon FÖRTJÄNAR det", skriver Bianca och taggar sin mamma på bilden som visar åtta olika Chanel-väskor i varierande färger, material och storlekar. 

Pernilla Wahlgrens Chanel-samling går inte av för hackor. Bildkälla: Instagram/biancaingrosso

Samling för en halv miljon kronor

Den beigea väskan i lite större modell kostar drygt 150 000 kronor begagnad, och den mindre väskan i turkost kostar ungefär 100 000 kronor. Då är den rosa i tweed ett riktigt kap i jämförelse – ny kostar en liknande modell cirka 60 000 kronor.

Exakt hur mycket Pernillas Chanel-samling kostar vet vi inte, men räknar vi kallt med att varje väska kostar 50 000 kronor så rör det sig om väskor för mellan 4- och 500 000 kronor.

Wow säger vi bara!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.