Fredag 19 Aug
Stockholm

Filip Lamprechts ord om att Peg Parnevik har avföljt honom

Filip Lamprecht och Peg Parnevik
Filip Lamprecht kommenterar nu ryktet om Peg Parnevik. Foto: Jonas Ekströmer/TT Bild, Stella Pictures

Tidigare i veckan så avföljde Peg Parnevik sin pojkvän Filip Lamprecht. Fansen började genast spekulera kring hur det egentligen är mellan paret. Nu kommenterar Filip det hela.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht Kaspersen, 24, har varit ett par sedan 2017. Men relationen har varit långt ifrån helt smärtfri. De har gjort slut flera gånger för att sedan hitta tillbaka till varandra. I podcasten "Pillowtalk" har Peg berättat att de under två års tid gjorde slut med varandra tio gånger.

Den senaste tiden har varit tuff för Peg. Nyheter24 har tidigare skrivit om hur hon mötts av extremt mycket hat i och med att Filip dansar i "Let's Dance". Både Peg och Filip markerade tydligt att det fick räcka med hatkommentarer.

"Nu räcker det, jag älskar min flickvän och jag ber er att om du inte har något snällt att skriva så håll det för dig själv", skrev Filip för bara två veckor sedan. Peg kommenterade då att hon älskade Filip mer än allt.

Filip Lamprecht och Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

"Man tolkar det som att det är slut"

Förra helgen dansade Filip ännu en gång i "Let's Dance". Pegs mamma Mia Parnevik valde att uppmana sina Instagramföljare att rösta på Keyo som även hon tävlar i programmet. Det här fick följarna att reagera, och många kliade sig i huvudet och funderade över varför Mia inte ville peppa folket ute i stugorna att rösta på Filip.

"Det är väldigt tyst från Parneviks om att rösta på Filip (mot hur det var tidigare).."

"Man tolkar det som att det är slut"

"Konstigt att du inte röstade på Filip?"

"Va??!! Hejar du inte på Filip ?? Konstig familj!"

Peg Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures

Peg och Penny Parnevik avföljde Filip

I samma veva stod det klart att Peg har avföljt Filip på Instagram. Filip följer däremot fortfarande Peg. Detta fick fansen att spekulera – är det slut mellan paret?

Men under fredagens pressträff för "Let's Dance" så kommenterade Filip dramat. Till Aftonbladet säger Filip att han och Peg fortfarande är ett par.

Att både Peg och hennes syster Penny har avföljt Filip kommenterar han så här:

– Det är, som du säger, spekulationer, det är inget dramatiskt man ska läsa in i, säger han till Aftonbladet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.