Stockholm

Benjamin Ingrosso hyllar relationen till Bianca i ny singel

Missa inte Benjamins nya singel "Smile".
Missa inte Benjamins nya singel "Smile". Foto: Stella Pictures/Clear Channel

"Det känns otroligt kul att få premiära denna låt som betyder otroligt mycket för mig", säger Benjamin Ingrosso. Ikväll kan du se han framföra nya singeln "Smile" live – så här kniper du en plats till spelningen.


Läs mer

Den som gillar bra musik, kärleksfull stämning och stjärnan Benjamin Ingrosso har något riktigt trevligt att se fram emot under måndagskvällen.

Klockan 17.00 idag, den 17 maj, har den som vill möjlighet att se ett exklusivt (och helt digitalt) framträdande av Benjamins nya singel "Smile".

Hyllar systern Bianca

Ett inbitet fan känner säkert igen låttiteln från "Wahlgrens värld", där han först framförde låten för att hylla relationen till sin storasyster Bianca för nästan två år sedan. 

Singeln handlar om hur viktigt det är att ställa upp för varandra genom upp- och nedgångar – och nu släpps den äntligen, till Benjamins stora glädje:

’’För mig, precis som för hela kulturbranschen, har pandemin hindrat mig från att träffa mina fans och visa hur mycket jag uppskattar dem. Att kunna ta mig ut i landet igen, om bara så via skärm och för en kort stund känns det otroligt kul att få premiära denna låt som betyder otroligt mycket för mig, på detta kreativa sätt tillsammans med Clear Channel", säger Benjamin i ett pressmeddelande.

Foto: Clear Channel

Så får du tillgång till spelningen

Hur får jag tillgång till den här livespelningen då? Undrar kanske du.

Jo, initiativet är som sagt helt digitalt och kräver en nedladdningslänk för att komma åt. Den kan fansen ladda ner via tusentals av Clear Channels utomhusskyltar runt om i landet. 

Ta hjälp av den här kartan för att hitta närmaste Clear Channel-skylt!

Då släpps låten 

Om du mot förmodan missar kvällens livespelning så kan vi ge lite plåster på såren. 

En studioinspelad version av singeln Smile kommer släppas på alla digitala plattformar – men först den 21 maj.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.