Måndag 27 Sep
Stockholm

Paow har skaffat sig en ny halstatuering: "Supernöjd"

Paulina "Paow" Danielsson älskar nya gaddar och har nu ännu en i sin samling. Den nya tatueringen sitter på halsen och är en form av fjärilsmotiv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det var för ett par månader  sedan som Paulina "Paow" Danielsson, 26, tillsammans med vännen Josefin Ottosson, 19, packade väskorna och drog till  Tulum, Mexiko för att semestra. 

Trots rådande pandemitider festade tjejerna loss var och varannan kväll och under en av utekvällarna lärde de känna ett annat gäng människor.  Bland dom människorna fanns danske jetset-killen Alexander Hermann Zobel.

Paow har en ny fling. Bildkälla: kattpaow/Instagram

Enligt Paow kom hon och Alexander varandra nära väldigt snabbt och det dröjde inte länga förrän hon ringde upp sin dåvarande pojkvän Mattias Helén som knegar på hemma i Sverige – för att göra slut. 

– Vi hade ett öppet förhållande när jag var på resande fot men det kändes inte rätt att fortsätta vara tillsammans med honom när jag blivit kär i en annan, berättade Paow på sin Instagramstory. 

Har skaffat ny tatuering

Paret befinner sig just i i Orlando, USA, där de bland annat besökt Disney world, shoppat, bott på lyxiga hotell och testat olika restauranger. 

Men nu har Paow även valt att göra någonting helt annat – nämligen tatuera sig. 

Den nya tatueringen sitter placerad på halsen och motivet är en fjäril som smälter ihop med blommor.  

– Som ni kanske sett har jag tatuerat halsen här borta och jag är verkligen supernöjd, sa hon på sin story. 

Paow visar upp sin senaste tatuering. Bildkälla: kattpaow/Instagram
Kommentera
Kopiera länk
Dela