Elin Härkönen avslutar sin relation med Paolo Roberto.
Elin Härkönen avslutar sin relation med Paolo Roberto. - Foto: Claudio Bresciani/TT och Peter Johansson/Stella Pictures

Elin Härkönen bryter med Paolo Roberto: "Vägrar lära sig"

Efter att Paolo Roberto, som dömdes för sexköp 2020, gjort flera hårt kritiserade utspel om prostitution väljer nu hans flickvän Elin Härkönen att avsluta relationen. "Jag vägrar associera mig med människor som har en skadlig kvinnosyn", skriver hon.


De senaste dagarna har det stormat kring Paolo Roberto, 52, som under förra året erkände och dömdes för sexköp. Detta efter att han gjort flera hårt kritiserade uttalanden i en omdiskuterad podcast, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om

Nu meddelar 52-åringens flickvän Elin Härkönen, 26, att hon valt att avsluta deras relation.

"Förblindad av kärleken"

I ett inlägg på Instagram skriver Elin att hon varit "förblindad av kärleken", men att hon nu, med stöd från vänner och familj, sagt upp kontakten med Paolo.

"Jag vägrar associera mig med människor som har en skadlig kvinnosyn och som vägrar lära sig av sina misstag", skriver hon och fortsätter:

"Jag har alltid försökt se det bästa i människor, och ibland får jag gräva så mycket att det tillslut snarare blir önsketänkande än sanning."

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

1 timme sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.