Niclas bild till Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer gör succé hos följarna

Det har knappast undgått någon att Pernilla Wahlgren har ny pojkvän. Och någon som sannerligen utnyttjat situationen till att dra några väl valda skämt kring det hela – det är brorsan Niclas Wahlgren.


Det är bland annat i Wahlgrens värld som Pernilla Wahlgren, 53, berättat att hon efter sina tidigare relationer haft svårt att "öppna sitt hjärta igen" och därför valt att vara singel. 

Pernilla Wahlgren är kär. Bildkälla: Stella Pictures

Men det är sannerligen svunna tider. 

Pernilla har nämligen en ny pojkvän vilket  Bianca Ingrosso, 26, avslöjade  i podcasten "Ursäkta".

Hon valde även att ge sin bild av den nya karln. 

 – Han är så snygg. Han är så fucking snygg, sa Bianca om Pernillas nya kärlek, och liknade honom vid "Sex and the City"-skådespelaren Max Ryan.

Max Ryan i Sex and the city 2. Bildkälla: HBO

Vem är då den hunkiga pojkvännen, kanske du undrar? Jo, Pernilla har bekräftat att det rör sig om den 55-årige säljaren och modellen Christian Bauer från Åkersberga. Läs mer om det här.

Paret befinner sig just nu på en romantisk semester i Marbella där de njuter av de mysiga miljöerna – och framförallt varandras sällskap. Pernilla har flitigt lagt upp bilder och videos där nya pojkvännen skymtas. Detta tillsammans med stories där hon visar att hon blir ordentligt bortskämd och uppvaktad. 

En mysig frukost serverad. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

Någon som tycks vara väldigt glad för Pernillas skull är hennes bror Niclas Wahlgren, 55. 

Han har bland annat kommenterat Pernillas bilder med skämtsamma ord såsom "Förstår att ni är hungriga", vilket minst sagt gått hem hos Pernillas följare som givit kommentaren många likes. 

Och nu har Niclas varit i farten igen – men denna gång med en bild. 

Vi ska erkänna att det här var aningen kul. Bildkälla: niclaswahlgren/Instagram

Niclas har nämligen införskaffat sig en en ny värmelampa. Och var kunde då passa bättre än att att dra in Pernillas nya kärlek i det hela. 

"Syrran har skaffat kille. Jag har skaffat infravärme. Båda värmer en kall lördagkväll", skriver han till bilden. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.