Fredag 17 Sep
Stockholm

Erik och Carina Berg om sexlivet: "Vi hade problem"

Erik och Carina Berg
Erik och Carina Berg är aktuella med dokumentärserien "Var fan är storken?" som handlar om ofrivillig barnlöshet. Foto: Discovery+, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Erik och Carina Berg är aktuella med dokumentärserien "Var fan är storken?" där de tar upp ämnet ofrivillig barnlöshet. I det senaste avsnittet öppnar paret upp sig om sin resa för att skaffa barn – och de hinder de stötte på under vägens gång.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Fotbollsstjärnan Erik Berg och tv-profilen Carina Berg är aktuella med dokumentärserien "Var fan är storken?" som handlar om ofrivillig barnlöshet.

Det är i det senaste avsnittet av "Var fan är storken?" Som Erik och Carina Berg berättar vidare om sin långa, turbulenta och smärtsamma resa för att få barn. 

Idag är det gifta paret föräldrar till de gemensamma barnen Otto och Juno. Sedan äktenskapet med Kristian Luuk har Carina även sonen Holger.

Men vägen till att få barn igen var allt annat än enkel. Carina och Erik försökte med IVF och Carina drabbades av flera missfall innan hon slutligen blev gravid.

Carina och Erik Berg berättar om sin resa med ofrivillig barnlöshet. Bildkälla: discovery+

Carina och Erik Berg berättar öppet om ofrivillig barnlöshet i "Var fan är storken?"

I "Var fan är storken" berättar Carina berättar om när läkarna testade Eriks spermier.

– Jag kommer ihåg när de skulle testa dina spermier, säger Carina.

– Men de fick väl ganska bra betyg, säger Erik.

– Ja det var ju så typiskt! "Hej jag är elitidrottare och har aldrig druckit eller rökt eller någonting", och så fick du ju toppbetyg. Vilket ju var bra, säger Carina.

Carina Berg med sonen Otto sommaren 2020. Bildkälla: Stella Pictures

Carina och Erik Bergs ärliga ord om sitt sexliv

Carina Berg berättar att de började försöka skaffa barn tidigt in i relationen. Den första tiden ihop beskriver hon som en "förälskelsepyskos".

– Nej det var ju inga problem att…, börjar Erik berätta.

– Få till det, fyller Carina i.

– Det kändes hyfsat naturligt, skrattar Erik och fortsätter:

– När vi var mitt uppe i den här IVF-snurran så var det lite problem för då fick man ju inte ha sex under vissa perioder.

Carina berättar att man skulle vara avhållsam för att spermierna skulle mogna och för att inte riskera att få "14 bebisar" på grund av ägglossningssprutan.

– Det var många perioder där man inte fick ha sex, och det hade ju vi problem med, skrattar Carina.

– Det fuskades där några gånger, erkänner Erik.

Se mer i klippet ovan!

Carina och Erik Bergs dokumentärserie "Var fan är storken?" handlar om ofrivillig barnlöshet. Avsnittet ligger ute på Discovery+. Programmet sänds varje onsdag klockan 21.00 på Kanal 5.

Kommentera
Kopiera länk
Dela