Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren och pojkvännen Christian Bauer är riktigt nykära. - Foto: Stella Pictures, Facebook

Pernilla Wahlgren i tårar på semestern med Christian Bauer

Pernilla Wahlgren och hennes nya pojkvän Christian Bauer är riktigt nykära. Men det har varit väldigt omtumlande och känslomässigt. – Vi bara grät, berättar Pernilla.


Få har kunnat missa att sångerskan Pernilla Wahlgren, 53, har en ny pojkvän i sitt liv. 

Ja, år 2021 kunde knappast bli bättre för den folkkära artisten som nu har pojkvännen Christian Bauer, 55, vid sin sida.

När Pernilla Wahlgren nyligen gästade Alexander Pärleros "Framgångspodden" så avslöjade hon hur paret träffades.

– Jag är jätteglad att jag vågade kasta mig ut. Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Jag har känt redan från start att nätdejting inte är min grej liksom, berättade Pernilla Wahlgren i "Framgångspodden".

Christian Bauer. Bildkälla: Facebook

Pernilla Wahlgren berättar mer om pojkvännen Christian Bauer

Det går minst sagt hett till för det nykära paret Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. I det senaste avsnittet av podden "Wahlgren & Wistam" som Pernilla har med bästa vänner Sofia Wistam så berättar Pernilla att Bauer är mannen i hennes liv.

Och som för de flesta nyförälskade så spirar känslorna och romantiken.

– Jag tar igen sju års celibat, skrattar Pernilla Wahlgren i podden.

Sofia Wistam avslöjar då att Pernillas vilda äventyr mellan lakanen har resulterat i att hon nu går lite annorlunda från hur hon brukar. Om vi säger så.

– Du gick hjulbent upp för trappan när du kom hit, avslöjar Sofia Wistam och Pernilla skrattar och berättar att hon har skavsår.

Christian Bauer. Bildkälla: Privat

Grät under semestern till Marbella

Paret var nyligen i Marbella tillsammans. Där bodde de i Pernillas hus, njöt av god mat – och av varandra. Men ibland blev det väldigt mycket känslor att ta in helt enkelt.

Att bli nykär efter så många år som singel har minst sagt varit omtumlande för Pernilla Wahlgren. 

Hon berättar att hon aldrig har känt så här starkt – och det har till och med resulterat i en hel del tårar mitt i känslostormen.

 – Jag tror att jag har träffat den snällaste människan på jorden. Det har gått fort. Men det var väldigt många pusselbitar som föll på plats när vi var i Marbella och jag har liksom aldrig upplevt så här stark kärlek. Vi bara grät hela tiden. Vi var så kompatibla. Vi bodde där i mitt hus och det var inga konstigheter. Vi är som ett tryggt par samtidigt som vi är så nykära och pirriga så det är sinnessjukt, berättar Pernilla Wahlgren i podden.

Allt du vill veta om Christian Bauer

Pernilla Wahlgrens nya pojkvän Christian Bauer har många strängar på sin lyra – förutom att han är säljare är han som sagt även modell – och du har säkert sett honom i någon reklam!

  • Han är född den 19 januari 1966, vilket gör att han är 55 år gammal.
  • Christian Bauer är från Stockholmsförorten Åkersberga.
  • Christian jobbar som sälj och marknadsansvarig på företaget LEWA of Sweden. Det är ett företag som utvecklar produkter för munhälsa. Men om du känner igen Christian är det inte konstigt – han är nämligen även modell och har synts i flera reklamfilmer. Christian Bauer har bland annat varit med i reklamfilmer för bilmärket Renault.
  • Enligt sitt cv på agenturen Stage Pool så pratar Christian både svenska, engelska, tyska och en del norska.
  • På Facebook skriver Christian om sina intressen: "Fjäll och hav är mina rätta element och mina barn och barnbarn är min kärlek️".
  • Christian Bauer bor i en villa värderad till 8,4 miljoner kronor.
  • Han håller på fotbollslaget Djurgården.
  • Christian Bauer är 181 centimeter lång och har storlek 43 i skor.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

3 timmar sedan
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.

Så träffade Kjell Bergqvist 18 år yngre frun Karin

idag 14:52
Kjell Bergqvist är en av Sveriges mest folkkära skådespelare. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Kjell Bergqvist.

Allt om Miriam Bryant: Familj, låtar och om hon har pojkvän

idag 14:42
Miriam Bryant har seglat upp som en av de största popartisterna i Sverige. Men hur mycket vet du egentligen om stjärnan? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Bryant.