Onsdag 22 Sep
Stockholm

"Vänner"-skådisarna avslöjar romansen – trots överenskommelsen

Det visar sig att Ross och Rachel var kära i verkligheten.
Det visar sig att Ross och Rachel var kära i verkligheten. Foto: Bildkälla: Stella Pictures & Terence Patrick/TT.

Att Ross och Rachel från serien "Vänner" var mångas favoritpar under många år är sen gammalt. Men nu avslöjar skådespelarna Jennifer Aniston och David Schwimmer att de faktiskt hade känslor för varandra utanför inspelningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Alla som har sett serien "Vänner" har nog alltid hoppats på att karaktärerna Ross och Rachel skulle leva lyckliga i alla sina dagar. Men något som tidigare inte varit känt för omvärlden är att skådespelarna Jennifer Aniston, 52, och David Schwimmer, 54, faktiskt hade känslor varandra utanför inspelningen. Det avslöjar stjärnorna i ”Friends: The Reunion” som nu finns på HBO. 

– Jag minns att jag sa till David att det vore synd om vår första kyss skulle ske framför tv-tittarna, berättar Jennifer. 

Trots detta blev det inga kyssar mellan skådespelarkollegorna utanför inspelningen av "Vänner". Jennifer och David hade nämligen relationer med andra under inspelningen och blev därför aldrig mer än vänner. 

– Vi fick kanalisera all beundran och kärlek vi hade för varandra i Ross och Rachel, säger hon. 

"Hur kunde ingen märka?"

Jennifer och David berättar att de brukade mysa med varandra och sova ihop mellan tagningarna. 

– Hur kunde inte alla märka att vi hade känslor för varandra?, säger David. 

Men de övriga skådespelarna Courteney Cox, 56, Matthew Perry, 51, Matt LeBlanc, 51, och Lisa Kudrow, 57, menar att alla visste om att David och Jennifer tyckte om varandra lite extra. Samtliga är dock överens om att det var bra att de aldrig blev mer än vänner, då det hade kunnat påverka kemin under inspelningen. 

De manliga skådespelarna hade till och med en hemlig överenskommelse om att aldrig dejta sina kollegor. 

– Det fanns en regel. Det var väldigt viktigt för oss sex att vi behöll vår vänskap. Att vi var vänner. Om vi hade dejtat eller gjort något konstigt hade det kunnat förstöra det, säger Matthew Perry i en intervju med Access Hollywood

"Friends: The Reunion" finns nu på HBO. Bildkälla: Terence Patrick/TT.
Kommentera
Kopiera länk
Dela