Onsdag 28 Sep
Stockholm

5 kändisbarn som är kopior av sina mammor

Lika som bär.
Lika som bär. Foto: Evan Agostini/TT & Francois Mori/TT.

Att barn ofta är lika sina föräldrar till både utseendet och intressen är ingen nyhet. Men vissa är så pass lika sina föräldrar som unga att man knappt kan urskilja dem. Nyheter24 listar fem kändisbarn som är sjukt lika sina mammor.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

1. Kaia Gerber och Cindy Crawford

Kaia Gerber är bara 19 år men har redan hunnit bli en framgångsrik modell. Inte helt oväntat kanske, eftersom hennes mamma är den ikoniska supermodellen Cindy Crawford, 55. 

Att vara lik sin förälder är förstås inget ovanligt, men många är nog överens om att Kaia och Cindy nästan är skrämmande lika. 

I en video med Vogue har Kaia till och med berättat att hon ibland kan se en bild på sin mamma från 90-talet och tro att det är hon själv. 

Kaia Gerber och Cindy Crawford som ung. Bildkälla: Joel C Ryan/TT & Instagram.

2. Ava Phillippe och Reese Witherspoon

21-åriga Ava Phillippe får nog höra dagligen att hon är en kopia av sin mamma, skådespelaren Reese Witherspoon, 45. 

Ava har däremot inte följt sin mammas fotspår som skådis, utan har istället gått sin egen väg. Enligt SheKnows tycker hon om att måla, fotografera och skulptera. Hon studerar dessutom på universitetet UC Berkeley. 

3. Lily-Rose Depp och Vanessa Paradis

1998 träffades skådespelaren Johnny Depp, 57, och sångerskan Vanessa Paradis, 48 i en hotellobby i Paris.  Året därpå välkomnade de dottern Lily-Rose Depp till världen. 

Idag är Lily-Rose en framgångsrik modell och skådespelerska. Hon är sedan 2015 ambassadör för märket Chanel och har medverkat i flera filmer. 

Lily-Rose är definitivt sin mammas look-a-like. 

En ung Vanessa Paradis och Lily-Rose Depp. Bildkälla: Instagram & Evan Agostini/TT.

Blue Ivy Carter och Beyoncé

Beyoncé Knowles-Carter, 39, är en av världens mest ikoniska pop-stjärnor. Tillsammans med maken Jay Z Carter, 51, har hon tre barn. 

Blue Ivy Carter, 9, är äldst av syskonen och ser exakt ut som hennes mamma gjorde när hon var liten. Något Beyoncé själv uppmärksammat på Instagram. 

Huruvida Blue Ivy kommer satsa på en karriär inom musiken, som hennes föräldrar, återstår att se. 

Lourdes Leon och Madonna

Legenden Madonna, 62, refereras ofta till som "Queen of pop". Kanske gör det hennes dotter Lourdes Leon, 24, till prinsessan av pop? 

En sak som är säker är iallafall att Lourdes är sin mamma upp i dagen. Madonna brukar, enligt TheFamousPeople, kalla henne för "mini-me". 

Lourdes Leon och Madonna som ung. Bildkälla: Evan Agostini/TT & AP/TT.
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.