Så kommer Pernilla Wahlgrens lyxvilla att se ut – visar första bilderna

Pernilla Wahlgrens nya hus kommer minst sagt att bli lyxigt. Nu har hon valt att visa upp hur det kommer att se ut.


Pernilla Wahlgren, 53, valde för ett tag sedan att sälja det gröna, ikoniska huset som vi fått se under flera års tid i Wahlgrens värld. Istället har hon nu köpt en tomt där hon bygger ett helt nytt hus, direkt från scratch. Ägarbytet blev klart i september 2020.

I programmet fick tittarna följa med när Pernilla hittade den nya tomten som ligger i Sticklinge Udde, Lidingö. Ett flertal gånger besökte hon tomten tillsammans med både vänner och med Bianca Ingrosso för att förklara sin exakta plan för hur nya huset ska se ut. 

Pernilla visar upp nya tomten för en skeptisk Bianca. Bildkälla: discovery+

– Det ska vara högt så jag får en fin utsikt. Jag ska ha en stor altan och en bred trappa som går upp till huset. Sen har jag ju massor av vänner som bor här i närheten som man kan träffas och ta ett glas vin med, förklarade hon förväntansfullt i WV. 

Pernilla har anlitat både arkitekter och inredningsarkitekter som ska hjälpa henne att bygga sitt drömhus. Hon har bland annat tagit inspiration från ett hotell på Gotland.

Huset och inredningen kommer inte att bli någon billig historia. Men om vi då börjar med vad tomten gick loss på. 

Jo nämligen 8,2 miljoner kronor. 

Husbyggarna sa till en början att Pernilla kommer att kunna fira jul i nya huset 2021. Men som det ser ut nu så lutar det mot att vara klart nästa sommar. 

Pernilla visar upp nya huset på Instagram

Nu har hon även fått se hur det kommer att se ut – vilket hon valt att dela med sig av på Instagram. 

För att se alla bilder kan du trycka på pilen som ligger till höger om bilden. 

"ÄNTLIGEN!!! Bygglovet är klart, alla beslut är tagna - & om allt går som det ska, så kommer ”VILLA NILLA” stå färdigt uppe på berget på min nya tomt om ca 1år", skriver Pernilla till bilderna. 

I kommentarsfältet haglar det in kommentarer om vilket vackert hus Pernilla bygger. 

"Vackraste huset jag sett, när blir det inflyttningsfest?", skämtade vännen och artisten Andreas Lundstedt.

Även Bianca Ingrosso, som till en början var skeptisk, skrev ut på sin Instagram att hon ser fram emot att spendera många somrar i sin mammas hus.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!