Tisdag 22 Jun
Stockholm

Bianca Ingrosso efter grannarnas klagomål: "Det är inte jag"

Många grannar har klagat på Bianca.
Många grannar har klagat på Bianca. Foto: Erik Simander/TT

Det är i sin senaste vlogg som Bianca Ingrosso diskuterar sina grannars klagomål efter att de upptäckt flera hundbajspåsar i trappuppgången – något Bianca inte har någonting att göra med.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso låter sina följare göra henne sällskap under sin vardag med hjälp av vloggar. Där tar hon upp allt möjligt om kläder, kärlek, vänskap, jobb och annat som hör livet till.

"Jag skäms"

I sin senaste vlogg befinner hon sig på kontoret med sin kollega Julia och sin pojkvän Phillippe Cohens hund Ted, som är betydligt större än de små hundarna hon själv är van vid.

– Det är roligt det här när man plockar upp andra... Alltså, en ny hunds bajs. Jag är van att plocka upp en liten plätt. Nu är det typ som människobajs, jag skäms när jag plockar upp hans bajs, säger hon och skrattar.

Då passar Julia på att ta upp ett rykte hon hört den senaste tiden – nämligen att Bianca lägger hundbajspåsarna i sin trappuppgång.

Influencern går direkt till försvar och menar att hon tror att det är hennes egna pojkvän Phillippe.

– Det är inte jag! Alltså aldrig. Men jag tror att det är Phillippe för det ligger alltid bajspåsar i min trappuppgång. Men det är inte jag, jag skulle aldrig våga göra det.

Grannarna klagade

Hon berättar vidare att hennes grannar tror att det är Bianca som lägger bajspåsarna i trappen.

– Jag får alltid höra "du måste sluta lägga bajspåsarna i trappuppgången", jag bara "det är inte jag!". Men... Jag tror att det är Phillippe, skrattar Bianca.

Kommentera
Kopiera länk
Dela