Torsdag 24 Jun
Stockholm

Ljudteknikerns ord till Pernilla Wahlgren om Christian Bauer

Christian Bauer
Pernilla Wahlgrens nya pojkvän är Christian Bauer. Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgren berättar om reaktionerna hon fått efter att hon hittat kärleken i Christian Bauer. "Tittade på mig med konstig blick".

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Det har knappast undgått någon att Pernilla Wahlgren, 53, hittat kärleken i Christian Bauer, 55. Christian kommer från Stockholmsförorten Åkersberga, och jobbar som säljare och modell. Han har sedan tidigare två döttrer. 

Pernilla Wahlgrens pojkvän Christian Bauer. Bildkälla: Facebook

I Framgångspodden berättade Pernilla att paret varken träffades via dejtingappar eller blinddate utan att de träffades via gemensamma vänner. 

Pernilla berättar om reaktionen kring Bauer

Den senaste månaden har Pernilla pepprat sin instagram med kärleksfulla mysbilder där man fått se paret bland annat semestra i Marbella, äta mysiga middagar med vänner och flanerat omkring i vackra miljöer på tumanhand. 

Tiden med Bauer är någonting hon varit väldigt öppen kring i sin podd "Wahlgren och Wistam" som hon driver tillsammans med nära vännen Sofia Wistam

Pernilla är upp över öronen förälskad. Bildkälla: pernillawahlgren/Instagram

 – Jag tror att jag har träffat den snällaste människan på jorden. Det har gått fort. Men det var väldigt många pusselbitar som föll på plats när vi var i Marbella och jag har liksom aldrig upplevt så här stark kärlek. Vi bara grät hela tiden. Vi var så kompatibla, berättade Pernilla tidigare i  i podden.

Och i det senaste avsnittet berättade hon även om en väldigt speciell reaktion hon hade fått från en kille i sitt team. 

– Jag stod framför hela Wahlgrens värld-teamet och läste upp en sak som Christian skrivit om mig. Och vår ljudtekniker Filip tittade jättekonstigt på mig. Jag frågade då om han inte tyckte att det var fint eller om han kanske tyckte att det lät lite cringe. Men då svarade han 'Nej nej, det är bara så fruktansvärt ovant att se dig så här kär. Det är på gränsen till obehagligt', skrattade Pernilla. 

– Till och med Carola grattade ju stort och är ju själv lite sugen på att träffa någon nu, så jag sprider nog lite glädje här och där nu, säger Pernilla. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela