Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti, tidigare Dahlström
Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti har återförenats. - Foto: Instagram/majanilssonlindelof

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti hade heldag på Skansen

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti har återförenats! Länge har det tisslats och tasslats om varför de tidigare bästisarna plötsligt slutade umgås. Men nu har kvinnorna haft en heldag på Skansen tillsammans.


Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti var under många år bästa vänner. Tillsammans drev de den otroligt framgångsrika podden "Livet på läktaren" där de berättade om sina liv. 

Maja är gift med Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf, och Sanna är i sin tur gift med fotbollsstjärnan John Guidetti.

Maja Nilsson Lindelöf, Sanna Guidetti, John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf år 2018. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

La ner podden "Livet på läktaren"

Men plötsligt lades Maja och Sannas populära podd abrupt ner, och det sista avsnittet – som sändes i mars 2019 – var bara åtta minuter långt.

Maja och Sanna slutade även gilla varandras inlägg på Instagram, och då började spekulationerna kring vad som hänt mellan de tidigare bästisarna. 

På forumet Flashback har tråden om de tidigare bästisarna Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf hundratals inlägg. Där diskuteras det flitigt än idag om vad det var som kom mellan deras tidigare så tighta vänskap.

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti drev podden "Livet på läktaren" tillsammans. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidettis heldag på Skansen

Men för några dagar sedan så var det flera vaksamma ögon som upptäckte det många tidigare trodde var omöjligt...

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti hade nämligen en heldag på Skansen i Stockholm tillsammans med sina barn.

Så här såg det ut när Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti drack öl ihop för några år sedan. Kanske blir det dags snart igen? Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

På Instagram delade både Maja och Sanna bilder från den soliga dagen på Skansen, och reaktionerna på sociala medier lät inte vänta på sig.

"Blir kallsvettig när jag tänker på att Maja och Sanna med barn har umgåtts idag. Ska jag vara helt ärlig får jag lite svårt att andas när jag tänker på det", skrev @jullejular på Twitter och fick genast massor av svar:

"Skrek rakt när jag såg det"

"Ursäkta???"

"Blir också kallsvettig"

"Ursäkta vad sa du nu?"

"OMG!!!!!"

Signaturen Elin skriver "Sanna och Maja har umgåtts idag. Mitt hjärta exploderar" följt med flera hjärtemojis.

Sanna Guidetti delade en bild från dagen... Bildkälla: Instagram/sannaguidetti
Precis som Maja Nilsson Lindelöf. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

Men en som ställer sig helt oförstående till den stora snackisen är poddprofilen Nemo Hedén.

"Aldrig har jag varit så oförstående inför nånting som folks besatthet över Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidettis påstådda beef", skriver han på Twitter.

Maja och Sanna har ännu inte kommenterat sin återförening.

/
/
Relaterat
Senaste nytt

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

idag 16:45

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

idag 16:26
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

idag 14:59
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

idag 14:48
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

idag 14:46
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Därför känner du igen Karolina Tilander i Robinson 2023

idag 14:11
Snart drar en ny säsong av Robinson igång och bland deltagarna kan vi hitta Karolina Tilander, 23. Kanske känner du igen henne från Tiktok där hon blivit känd för sin “självscannar på Willys”-video.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.