Lördag 2 Jul
Stockholm

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti hade heldag på Skansen

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti, tidigare Dahlström
Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti har återförenats. Foto: Instagram/majanilssonlindelof

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti har återförenats! Länge har det tisslats och tasslats om varför de tidigare bästisarna plötsligt slutade umgås. Men nu har kvinnorna haft en heldag på Skansen tillsammans.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti var under många år bästa vänner. Tillsammans drev de den otroligt framgångsrika podden "Livet på läktaren" där de berättade om sina liv. 

Maja är gift med Manchester United-stjärnan Victor Nilsson Lindelöf, och Sanna är i sin tur gift med fotbollsstjärnan John Guidetti.

Maja Nilsson Lindelöf, Sanna Guidetti, John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf år 2018. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

La ner podden "Livet på läktaren"

Men plötsligt lades Maja och Sannas populära podd abrupt ner, och det sista avsnittet – som sändes i mars 2019 – var bara åtta minuter långt.

Maja och Sanna slutade även gilla varandras inlägg på Instagram, och då började spekulationerna kring vad som hänt mellan de tidigare bästisarna. 

På forumet Flashback har tråden om de tidigare bästisarna Sanna Guidetti och Maja Nilsson Lindelöf hundratals inlägg. Där diskuteras det flitigt än idag om vad det var som kom mellan deras tidigare så tighta vänskap.

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti drev podden "Livet på läktaren" tillsammans. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidettis heldag på Skansen

Men för några dagar sedan så var det flera vaksamma ögon som upptäckte det många tidigare trodde var omöjligt...

Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti hade nämligen en heldag på Skansen i Stockholm tillsammans med sina barn.

Så här såg det ut när Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidetti drack öl ihop för några år sedan. Kanske blir det dags snart igen? Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

På Instagram delade både Maja och Sanna bilder från den soliga dagen på Skansen, och reaktionerna på sociala medier lät inte vänta på sig.

"Blir kallsvettig när jag tänker på att Maja och Sanna med barn har umgåtts idag. Ska jag vara helt ärlig får jag lite svårt att andas när jag tänker på det", skrev @jullejular på Twitter och fick genast massor av svar:

"Skrek rakt när jag såg det"

"Ursäkta???"

"Blir också kallsvettig"

"Ursäkta vad sa du nu?"

"OMG!!!!!"

Signaturen Elin skriver "Sanna och Maja har umgåtts idag. Mitt hjärta exploderar" följt med flera hjärtemojis.

Sanna Guidetti delade en bild från dagen... Bildkälla: Instagram/sannaguidetti
Precis som Maja Nilsson Lindelöf. Bildkälla: Instagram/majanilssonlindelof

Men en som ställer sig helt oförstående till den stora snackisen är poddprofilen Nemo Hedén.

"Aldrig har jag varit så oförstående inför nånting som folks besatthet över Maja Nilsson Lindelöf och Sanna Guidettis påstådda beef", skriver han på Twitter.

Maja och Sanna har ännu inte kommenterat sin återförening.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.