Irina Shayk
Allt du vill vet om supermodellen Irina Shayk! - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Allt du vill veta om Kanye Wests flickvän Irina Shayk

Den ryska supermodellen Irina Shayk är Kanye Wests nya flickvän. Här är allt du vill veta om henne – hur mycket pengar hon tjänat (det är en rejäl lön!), hur lång hon är och såklart allt om hennes kända ex-pojkvänner som Bradley Cooper och Cristiano Ronaldo.


Kim Kardashian, 40, och Kanye West, 44, blev ihop år 2012 – nästan 10 år efter att de träffats för första gången. År 2014 gifte sig paret med ett riktigt sagobröllop i Florens, Italien. Kim och Kanye har barnen North, Saint, Chicago och Psalm tillsammans.

Kanye har svåra psykiska problem, och det är något som har gått ut över hela familjen. Framförallt då Kanye flera gånger har struntat i att ta sin medicin, något som New York Post har rapporterat om.

Förra året kom Kanye även ut som abortmotståndare. I samma veva så liknade Kanye sin svärmor Kris Jenner vid en diktator, och insinuerade att Kim hade varit otrogen mot honom.

I samband med allt detta så drev Kanye en misslyckad kampanj där han siktade på att bli president. Allt detta blev slutligen för mycket för Kim som några dagar efter alla hjärtans dag i år valde att ansöka om skilsmässa.

Kim Kardashian och Kanye West. Bildkälla: Stella Pictures.

Männen som vill dejta Kim Kardashian

För Kims del så står pojkarna verkligen på rad. Kim har kallats för "den mest åtrådda miljardär-singeln" – och hon kan välja och vraka.

– Människor hör av sig till gemensamma vänner och folk hon jobbat med. De vill att de ska fixa ihop dom med Kim. Det är kungligheter, skådespelare från A-listans absoluta elit, idrottsmän och toppchefer som är miljardärer. De hör också av sig till henne via direktmeddelanden på Instagram, sa en källa till Page Six tidigare i år.

Kanye West dejtar Irina Shayk

Det har länge tisslats och tasslats om hur Kanye Wests kärleksliv har fortlöpt, och igår kunde Nyheter24 rapportera om hur Kanye nu har gått vidare och hittat kärleken i supermodellen Irina Shayk, 35.

Den 8 juni fyllde Kanye 44 år och han firade med Irina – i romantiska Frankrike. Paret har semestrat på ett lyxhotell i Provence, och fångades även på bild när de strosade runt i det franska sommarvädret.

– Kanye och Irina dejtar. Det är väldigt avslappnat just nu, men de gillar varandra väldigt mycket. Det har pågått i ett par veckor nu, sa en källa till amerikanska Page Six.

Kanye West. Bildkälla: Stella Pictures.

Men vem är egentligen Irina Shayk? Här är allt du vill veta om den ryska supermodellen!

  • Hennes fullständiga namn är Irina Valeryevna Shaykhlislamova.
  • Irina Shayk föddes den 6 januari 1986 Jemanzjelinsk i Tjeljabinsk oblast i Sovjetunionen.
  • Hon växte upp väldigt fattigt. Hennes pappa, som dog i lunginflammation när Irina var 14 år gammal, jobbade i en kolgruva.
  • – Ibland fanns det inga pengar, eller så var mammas och pappas löner försenade, har hon berättat i en intervju med Elle.
Irina Shayk på catwalken för Victorias Secret. Bildkälla: Stella Pictures.

Har dejtat Cristiano Ronaldo

  • Hon är en av världens mest framgångsrika supermodeller. Hon har gjort kampanjer för bland andra Burberry, Armani och La Perla.
  • Irina Shayk har prytt hela 38 omslag för magasinet Vogue.
  • Irina Shayks kärleksliv har länge varit omskrivet i tidningarna. Mellan år 2007-2009 dejtade hon Limp Bizkit-trummisen Rob Bourdon.
  • Hon har även sammankopplats med den tidigare FIFA-presidenten Sepp Blatter, 85. Irina själv har förnekat att det skulle ha varit något mellan dom, något som Vogue har skrivit om.
  • År 2009 började hon dejta fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo. Men efter fem år ihop så dumpades Irina av Ronaldo, något som Mirror skrev om då.

Cristiano Ronaldo och Irina Shayk. Bildkälla: Stella Pictures.

Har barn med Bradley Cooper

  • Våren 2015 började Irina dejta skådespelaren Bradley Cooper.
  • Den 21 mars 2017 föddes Irina och Bradleys dotter Lea De Seine i Los Angeles.
  • Bradley Cooper och Irina Shayk gick skilda vägar i juni 2019.

Bradley Cooper och Irina Shayk. Bildkälla: Stella Pictures.

Så mycket pengar har Irina Shayk

  • För att vara supermodell brukar det krävas att du har "rätt" längd – något som Irina har. Hon är 178 centimeter lång.
  • Irina behöver inte vänta på att Kanye ska plocka upp notan när de är ute och äter. Hon är nämligen god för 207 miljoner kronor, skriver The Sun.
    Irina Shayk har gott om pengar. Bildkälla: Stella Pictures.


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Robinson-Charlottas kritik mot TV4:s klippning: ”Framställts som en mobbare”

1 timme sedan

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

idag 12:00
"Den sista resan" har setts av 315 440 biobesökare sedan premiären och är därmed Sveriges mest sedda dokumentär på bio någonsin. Filmen, som är gjord av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson, slår nu Stefan Jarls "Ett anständigt liv" från 1979 som innehade det tidigare rekordet.

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

idag 11:37
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

idag 10:36
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

idag 10:08
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.