Söndag 5 Dec
Stockholm

Kim Kardashian har planerat skilsmässan från Kanye West 

Kim Kardashian och Kanye West
Det ser ut att bli skilsmässa för Kim Kardashian och Kanye West. Foto:

Det har varit ett oerhört tufft år för kändisparet Kim Kardashian och Kanye West. Hans psykiska tillstånd har nu blivit för mycket Kim som bara ser en väg ut.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kim Kardashian, 39, och Kanye West, 43, blev ihop år 2012 – nästan 10 år efter att de träffats för första gången. År 2014 gifte sig paret med ett riktigt sagobröllop i Florens, Italien.

Men den senaste tiden har varit oerhört tuff för paret. Kanye har svåra psykiska problem, och det är något som går ut över hela familjen. Framförallt då Kanye flera gånger har struntat i att ta sin medicin.

De senaste månaderna har Kanye bland annat visat att han är abortmotståndare.

"Jag dödade nästan min dotter", sa Kanye i somras och syftade på dottern North som han har tillsammans med Kim. De är även föräldrar till Saint, Chicago och Psalm.

I samma veva så liknade Kanye sin svärmor Kris Jenner vid en diktator, och insinuerade att Kim hade varit otrogen mot honom.

Kanye West vägrar ibland att ta sin medicin. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim Kardashians plan – då skiljer de sig 

I juli kommenterade Kim sin makes allt mer bisarra beteenden. Bland annat försökte Kanye kampanja för att bli president. 

"Som många av er vet så är Kanye bipolär. Alla som har det eller om någon de älskar har det (bipolaritet, reds. anm) vet hur otroligt komplicerat och smärtsamt det är att förstå. Han är en briljant men komplicerad person vars ord inte alltid matchar med vad han menar", skrev Kim då bland annat på Instagram, något som BBC har rapporterat om. 

Lider sagan mot sitt slut? Kim Kardashian har planerat skilsmässan från Kanye West. Bildkälla: Stella Pictures.

Nu uppger Page Six att de många maniska skoven nu har blivit för mycket för Kim. Den enda utvägen hon ser är skilsmässa.

– Kim har planerat hela skilsmässan. Men hon väntar ut honom så att han ska ta sig ur det senaste skovet, säger en källa till Page Six.

Kommentera
Kopiera länk
Dela