Tisdag 15 Jun
Stockholm

Paows besked om pojkvännen Alexander Zobel: "Det är jobbigt"

Paulina Paow Danielsson och Alexander Zobel
Paulina Paow Danielsson och pojkvännen Alexander Zobel. Foto: Instagram/kattpaow, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Paulina "Paow" Danielsson och danska pojkvännen Alexander Zobel är fortfarande riktigt nykära. Men fansen har börjat fundera över hur det står till mellan paret – och nu väljer Paow att svara.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Paulina "Paow" Danielsson, 27, har hittat kärleken i den danska mångmiljonären Alexander Zobel, 28. Paret träffades i Mexiko i början av mars och har varit oskiljaktiga sedan dess. De var även tillsammans i Miami där de njöt av sol, bad, god mat, lyxshopping och varandras sällskap. 

Paow har berättat att hon känner att Alexander är "the one". Det är mannen hon vill skaffa barn med, och hon planerar en flytt till Danmark.

– Ja, alltså jag tror verkligen det. Jag har varit kär förut men det här är något helt annorlunda. Det kändes rätt efter bara tre dagar. Han är ett år äldre än mig, har koll på sin egen "skit", levt livet innan. Så vi är betydligt mer på samma plats i livet, sa Paow om Alexander och fortsatte:

– Sen får han mig att må så himla bra, får mig att känna mig vacker varje dag. Han får mig att känna mig som en slutstation och inte bara ett stopp på vägen.

Paow och Alexander Zobel i Miami. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Följde inte med Alexander Zobel till Danmark

Efter flera månader på resande fot så har Paow och Alexander Zobel lämnat USA för att komma tillbaka till Skandinavien. 

Den som följer Paow på sociala medier har kunnat följa hur hon har visat Alexander Zobel vår vackra huvudstad. 

Men tidigare i veckan lämnade Zobel Sverige för att åka till Danmark. Planen var att Paow skulle följa med sin pojkvän dit. Men så blev det inte.

Paow och Alexander Zobel. Bildkälla: Instagram/kattpaow

"Sett att flera har frågat..."

På Instagram Story berättar nu Paow hur det egentligen ligger till mellan henne och Alexander Zobel.

"Sett att flera frågat ifall det hänt nåt mellan mig och Alex för att han åkte hem till Danmark. Och nej! Vi har det jättebra", skriver Paow.

Hon fortsätter med att berätta att hon väntar på sitt nya pass, och att hon vill fixa lite hemma då hon var bortrest betydligt längre än vad hon först planerat.

Trots att Paow redan saknar sin pojkvän så ser hon det hela från den ljusa sidan.

"Sen tror jag att det är nyttigt att vara utan varandra ett par dagar också. Vi har ju trots allt spenderat varje dag och natt tillsammans i mer än fyra månader. Men nu har det gått typ 14 timmar och jag tycker redan det är jobbigt. Men som sagt, nyttigt!", skriver Paow.

Paow svarar nu på fansens funderingar om hur det ligger till mellan henne och Alexander Zobel. Bildkälla: Instagram/kattpaow
Paow och Alexander Zobel har suttit ihop sedan de träffades för första gången för mer än fyra månader sedan. Bildkälla: Instagram/kattpaow
Kommentera
Kopiera länk
Dela