Paow och Alexander Zobel
Paow och Alexander Zobel befinner sig just nu i Miami. - Foto: Stella Pictures, Instagram/kattpaow

Nu flyttar Paow till Danmark med pojkvännen: "Vill ha barn"

​Paulina "Paow" Danielsson är Sveriges största dokusåpadrottning genom tiderna. Men nu lämnar hon Sverige för ett liv i Danmark med den danske jetset-pojkvännen Alexander Zobel. – Han får mig att må så himla bra, säger Paow.


Paulina "Paow" Danielsson, 27, har hittat kärleken i den danska mångmiljonären Alexander Zobel, 28. Paret träffades i Mexiko i början av mars och har varit oskiljaktiga sedan dess. I skrivande stund befinner de sig i Miami där de njuter av sol, bad, god mat och varandras sällskap.

På Instagram berättar Paow att hon känner att Alexander är "the one".

– Ja alltså jag tror verkligen det. Jag har varit kär förut men det här är något helt annorlunda. Det kändes rätt efter bara tre dagar. Han är ett år äldre än mig, har koll på sin egen "skit", levt livet innan. Så vi är betydligt mer på samma plats i livet, säger Paow om Alexander och fortsätter:

– Sen får han mig att må så himla bra, får mig att känna mig vacker varje dag. Han får mig att känna mig som en slutstation och inte bara ett stopp på vägen, skriver Paow.

Paow är minst sagt nykär i pojkvännen Alexander Zobel. Bildkälla: Instagram/kattpaow

Paow om framtiden: "Det blir Danmark för min del"

På Instagram berättar Paow att hon kommer stanna i Miami i tre månader. Sverige lockar inte särskilt mycket just nu. Paow är "fruktansvärt trött på Sverige och svenskarnas mentalitet", något hon tycker har blivit tydligt när hon är ute på resande fot.

"Men ja, det blir Danmark för min del", skriver Paow.

I frågestunden berättar Paow att hon är sugen på att skaffa barn i framtiden.

"Fattar inte varför vissa håller på och säger att det är för sent? Jag är liksom 27. Vill ha barn när jag är runt 31-33 typ", skriver hon vidare.

Paow vill gärna ha barn i framtiden. Bildkälla: Instagram/kattpaow
LÄS MER:

Här är Paows pojkvänner genom åren

Paow gör succé på OnlyFans – tjänar flera hundra tusen kronor

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

1 timme sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

1 timme sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.