Kim Kardashian och Irina Shayk
Nu avslöjas det vad Kim Kardashian tycker om Irina Shayk - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu avslöjas det vad Kim Kardashian tycker om Irina Shayk

Kim Kardashians ex-make Kanye West har gått vidare med sin nya flickvän Irina Shayk. Men vad tycker egentligen Kim om det hela?


Varför skiljde sig Kim Kardashian och Kanye West?

Kim Kardashian, 40, och Kanye West, 44, blev ihop år 2012 – nästan 10 år efter att de träffats för första gången. År 2014 gifte sig paret. Det blev ett riktigt sagobröllop i Florens, Italien. Kim och Kanye har barnen North, Saint, Chicago och Psalm tillsammans.

Men Kim och Kanyes äktenskap har kantats av problem de senaste åren.

Kanye har länge kämpat mot sina psykiska problem, och då och då struntat i att ta sin medicin, något som New York Post har rapporterat om.

Förra året kom Kanye även ut som abortmotståndare. I samma veva så liknade Kanye sin svärmor Kris Jenner vid en diktator, och insinuerade att Kim hade varit otrogen mot honom.

I samband med allt detta så drev Kanye en misslyckad kampanj där han siktade på att bli president. Allt detta blev slutligen för mycket för Kim som några dagar efter alla hjärtans dag i år valde att ansöka om skilsmässa.

Kanye West. Bildkälla: Stella Pictures.

Kanye West dejtar Irina Shayk

Efter skilsmässan från Kim Kardashian har Kanye West nu gått vidare. Och det är inte direkt någon vanlis som Kanye har börjat dejta. Nu är han nämligen hittat kärleken i den ryska supermodellen Irina Shayk, 35.

Den 8 juni fyllde Kanye 44 år och han firade med Irina – i romantiska Frankrike. Paret har semestrat på ett lyxhotell i Provence, och fångades även på bild när de strosade runt i det franska sommarvädret.

– Kanye och Irina dejtar. Det är väldigt avslappnat just nu, men de gillar varandra väldigt mycket. Det har pågått i ett par veckor nu, sa en källa till amerikanska Page Six.

Irina Shayk. Bildkälla: Stella Pictures.

Vad tycker Kim Kardashian om Irina Shayk?

Men vad tycker då Kanyes ex Kim Kardashian om Irina Shayk, och det faktum att Kanye nu har gått vidare med henne? Jo, det avslöjar nu en källa för amerikanska US Magazine.

– Kim visste att Kanye och Irina dejtade. Kanye och Irina har dejtat varandra i tysthet under ett par månader, säger källan till US Magazine.

Kim Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim Kardashian är inte ett dugg bitter över att Kanye har gått vidare så fort. Tvärtom så tog Kim emot nyheten med öppna armar. 

Enligt källan så är Kim nämligen imponerad över hur Irina hanterade uppbrottet från sin ex-pojkvän Bradley Cooper, med vilken hon har dottern Lea de Seine, 3.

– Kim tar inte illa upp eftersom hon vet hur respektfull och diskret Irina var efter att hon och Bradley Cooper gjorde slut. Kim hade inte velat se Kanye gå vidare med någon som skulle prata med pressen, säger källan vidare till US Magazine.

Bradley Cooper och Irina Shayk. Bildkälla: Stella Pictures.
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fler avhopp från artister inför Eurovision

Han är P2:s nya klassiska artist

Den 29-årige barytonen David Risberg har utsetts till Sveriges Radio P2:s nya klassiska artist. Utnämningen sträcker sig över konsertsäsongen 2024/2025 och innebär bland annat att han medverkar i flera konserter under året.

De leder Grammisgalan

Ett av Sveriges vassaste humorpar leder årets Grammisgala. För Marie Agerhäll och Jesper Rönndahl är samarbetet hemtamt, men sammanhanget helt nytt.

Därför försvinner "Hotell Romantik" från rutan – SVT om programmets framtid

igår 21:47
Under söndagen sändes sista avsnittet av "Hotell Romantik", säsong två. Här är SVT:s besked om programmets framtid.

Filmfotograf dog – vapenansvarig får fängelse

igår 20:16
Hanna Gutierrez Reed, som var vapenansvarig under inspelningen av "Rust", döms till ett och ett halvt års fängelse, rapporterar amerikanska medier.

Allt om Alexandra Nilsson: Podd, pojkvän och tiden som Kissie

igår 15:17
Alexandra Nilsson är en svensk influencer och tidigare bloggare. Men hur mycket vet du egentligen om henne? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Alexandra Nilsson.