Fredag 18 Jun
Stockholm

Nu avslöjas det vad Kim Kardashian tycker om Irina Shayk

Kim Kardashian och Irina Shayk
Nu avslöjas det vad Kim Kardashian tycker om Irina Shayk. Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Kim Kardashians ex-make Kanye West har gått vidare med sin nya flickvän Irina Shayk. Men vad tycker egentligen Kim om det hela?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Varför skiljde sig Kim Kardashian och Kanye West??

Kim Kardashian, 40, och Kanye West, 44, blev ihop år 2012 – nästan 10 år efter att de träffats för första gången. År 2014 gifte sig paret. Det blev ett riktigt sagobröllop i Florens, Italien. Kim och Kanye har barnen North, Saint, Chicago och Psalm tillsammans.

Men Kim och Kanyes äktenskap har kantats av problem de senaste åren.

Kanye har länge kämpat mot sina psykiska problem, och då och då struntat i att ta sin medicin, något som New York Post har rapporterat om.

Förra året kom Kanye även ut som abortmotståndare. I samma veva så liknade Kanye sin svärmor Kris Jenner vid en diktator, och insinuerade att Kim hade varit otrogen mot honom.

I samband med allt detta så drev Kanye en misslyckad kampanj där han siktade på att bli president. Allt detta blev slutligen för mycket för Kim som några dagar efter alla hjärtans dag i år valde att ansöka om skilsmässa.

Kanye West. Bildkälla: Stella Pictures.

Kanye West dejtar Irina Shayk

Efter skilsmässan från Kim Kardashian har Kanye West nu gått vidare. Och det är inte direkt någon vanlis som Kanye har börjat dejta. Nu är han nämligen hittat kärleken i den ryska supermodellen Irina Shayk, 35.

Den 8 juni fyllde Kanye 44 år och han firade med Irina – i romantiska Frankrike. Paret har semestrat på ett lyxhotell i Provence, och fångades även på bild när de strosade runt i det franska sommarvädret.

– Kanye och Irina dejtar. Det är väldigt avslappnat just nu, men de gillar varandra väldigt mycket. Det har pågått i ett par veckor nu, sa en källa till amerikanska Page Six.

Irina Shayk. Bildkälla: Stella Pictures.

Vad tycker Kim Kardashian om Irina Shayk?

Men vad tycker då Kanyes ex Kim Kardashian om Irina Shayk, och det faktum att Kanye nu har gått vidare med henne? Jo, det avslöjar nu en källa för amerikanska US Magazine.

– Kim visste att Kanye och Irina dejtade. Kanye och Irina har dejtat varandra i tysthet under ett par månader, säger källan till US Magazine.

Kim Kardashian. Bildkälla: Stella Pictures.

Kim Kardashian är inte ett dugg bitter över att Kanye har gått vidare så fort. Tvärtom så tog Kim emot nyheten med öppna armar. 

Enligt källan så är Kim nämligen imponerad över hur Irina hanterade uppbrottet från sin ex-pojkvän Bradley Cooper, med vilken hon har dottern Lea de Seine, 3.

– Kim tar inte illa upp eftersom hon vet hur respektfull och diskret Irina var efter att hon och Bradley Cooper gjorde slut. Kim hade inte velat se Kanye gå vidare med någon som skulle prata med pressen, säger källan vidare till US Magazine.

Bradley Cooper och Irina Shayk. Bildkälla: Stella Pictures.
Kommentera
Kopiera länk
Dela