Måndag 26 Jul
Stockholm

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut.
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut. Foto: Johan Nilsson/TT.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut. Det bekräftar Filip i en intervju med P3, då han kallar Peg för hans "ex". "Så jävla tråkigt", säger Filip om hatet Peg har behövt ta emot på senaste tiden.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Att Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, haft det tufft under tiden som Filip var med i Let's Dance är ingen hemlighet. Men nu bekräftar Filip att paret gått skilda vägar. I ”P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow” kallar han Peg för sitt "ex". 

I radioprogrammet får Filip en fråga om hur länge han tror att han kommer att kopplas ihop med sitt ex. 

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag tror bara... jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är, säger säger Filip då och fortsätter: 

– Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt. Det är så jävla tråkigt att det är så.

Kängan mot Let's Dance-produktionen 

Filip tar även emot det hat som riktades mot Peg under Let's Dance-perioden. Peg har tidigare berättat om hur dåligt hon mått under de senaste månaderna och har bland annat sagt att Let's Dance produktionen skämtat på hennes bekostnad. Något Nyheter24 tidigare rapporterat om

– Peg valde inte att ställa upp i det här men ändå så kom allting på henne. Folk var bara sjukt elaka och de skrev saker hela tiden. Elaka saker som är helt onödiga. Även om man lär sig på något sätt att man inte ska ta åt sig av sådana grejer för att det kommer alltid att finnas de som vill skriva sådana grejer och det är inte så mycket man kan göra åt det, men vid något läge blev det väldigt, väldigt mycket, säger Filip i ”P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow”.

Kommentera
Kopiera länk
Dela