Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut.
Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut. - Foto: Johan Nilsson/TT.

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har gjort slut. Det bekräftar Filip i en intervju med P3, då han kallar Peg för hans "ex". "Så jävla tråkigt", säger Filip om hatet Peg har behövt ta emot på senaste tiden.


Att Peg Parnevik, 25, och Filip Lamprecht, 24, haft det tufft under tiden som Filip var med i Let's Dance är ingen hemlighet. Men nu bekräftar Filip att paret gått skilda vägar. I ”P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow” kallar han Peg för sitt "ex". 

I radioprogrammet får Filip en fråga om hur länge han tror att han kommer att kopplas ihop med sitt ex. 

– Alltså, jag vet faktiskt inte. Jag tror bara... jag vet inte om man ska försöka bryta det, det får bara vara som det är, säger säger Filip då och fortsätter: 

– Där har man märkt att man inte ska ta åt sig för mycket. Jag har lätt att stänga ute allt det där. Peg är otrolig på det också. Det är synd att hon behöver göra det, men hon har ju alltid fått väldigt mycket hat från folk och folk som har skrivit elakt. Det är så jävla tråkigt att det är så.

Kängan mot Let's Dance-produktionen 

Filip tar även emot det hat som riktades mot Peg under Let's Dance-perioden. Peg har tidigare berättat om hur dåligt hon mått under de senaste månaderna och har bland annat sagt att Let's Dance produktionen skämtat på hennes bekostnad. Något Nyheter24 tidigare rapporterat om

– Peg valde inte att ställa upp i det här men ändå så kom allting på henne. Folk var bara sjukt elaka och de skrev saker hela tiden. Elaka saker som är helt onödiga. Även om man lär sig på något sätt att man inte ska ta åt sig av sådana grejer för att det kommer alltid att finnas de som vill skriva sådana grejer och det är inte så mycket man kan göra åt det, men vid något läge blev det väldigt, väldigt mycket, säger Filip i ”P3 med: Sara Kinberg och Ison Glasgow”.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

1 timme sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

2 timmar sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

2 timmar sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

idag 05:58
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.