Felice Jankell och Nils Tham bjöd på ett lyxigt midsommarfirande.
Felice Jankell och Nils Tham bjöd på ett lyxigt midsommarfirande. - Foto: Instagram & Stella Pictures.

Kändisarnas lyxiga midsommarfest

Ska man festa festar man och då festar man rejält. Så kände nog Sveriges kändiselit igår när de samlades på ett gemensamt midsommarfirande. Tillställningen hölls av ingen minde än HM-arvingen Nils Tham och Felice Jankell.


Igår var det midsommar och förhoppningsvis hade många ett roligt och mysigt firande. Några som definitivt hade det är Sveriges kändiselit. Det hölls nämligen är riktigt kändistät fest på fredagen. 

Det var HM-arvingen och en av Sveriges yngsta miljardärer Nils Tham, 36, och skådespelerskan Felice Jankell, 29, som tog på sig att bjuda in till galej på självaste midsommar. 

Nils och Felice har sonen Winston tillsammans, som är född 2019. HM-arvingen var tidigare gift med Clara Hallenkreutz.

På Instagram delade flera kända profiler med sig av videor och bilder från midsommarfirandet. Och snacka om att Nils och Felice bjöd på en spektakulär kväll. På flera Instagramstorys ser vi nämligen hur bandet The Hives stod för musiken under kvällen. 

Michelin-restaurang stod för maten

Inte nog med livemusik från ett av Sveriges kändaste band. Maten på tillställningen lagades av ingen mindre än kockar från Michelin-restaurangen Aloë.

Några av kändisarna som befann sig på det lyxiga midsommarfirandet var Alba August, Edvin Thörnblom, Happy Jankell, Evin Ahmad, Julia Lyskova, Daniel Redgert, Oscar ZiaMauri Hermundsson, Michaela Hamliton och Andreas Wijk.

Se klipp från festen i videospelaren ovan! 

/
/
/
Relaterat
Här är 5 saker du inte visste om Snabba Cash-aktuella Felice Jankell
Snabba Cash-aktuella skådespelerskan Félice Jankell, som spelar Viktoria i serien, föddes in i rampljuset. Hon har två kända föräldrar och en hittills framgångsrik skådespelarkarriär i bagaget. Här är 5 saker du vill veta om Félice!
5 saker du vill veta om Snabba Cash-stjärnan Evin Ahmad
Onsdagen 7 april har Netflix-serien "Snabba Cash" premiär. I huvudrollen som Leya, en hårt arbetande småbarnsmamma och techentreprenör, hittar vi skådespelerskan Evin Ahmad. Här är allt du vill veta om henne!
Allt du vill veta om Alba August – högaktuell i "Alla utom vi"
Alba August spelar Hilma i den nya serien "Alla utom vi" – men det här är definitivt inte första gången hon syns i rutan. Här är allt du vill veta om 27-åringen!
Senaste nytt

Så håller Lasse Åberg och frun Inger kärleken vid liv – efter 60 år: “Varje dag…”

Johanna Nordström rasar efter det som hände med Filip Lamprecht: "Dum i huvudet"

Förrädarna har blivit ett populärt program bland TV4-tittarna. I kvällens avsnitt får deltagarna nya regler att förhålla sig till. Johanna Nordström får även svårt att kontrollera känslorna och uttrycker: "Dum i huvudet".

Jon Olssons nya kärleksbild delar följarna i två läger: "I chock…"

Jon Olsson, har funnit kärleken på nytt. På Instagram la han en bild med den nya flickvännen. Bilden får följarna att reagera starkt med både ris och ros.

Därför är Pär Lernström avundsjuk på David Hellenius

2 timmar sedan
Det finns ett tv-program som programledaren Pär Lernström hade velat vara med i, men produktionen valde David Hellenius. – Sen hörde jag att David skulle göra det.

Fugees återförenades på konsert

2 timmar sedan
Lauryn Hill återförenade Fugees under en välgörenhetskonsert i Central Park i New York på lördagen. Den legendariska hiphop-trion spelade bland annat de klassiska låtarna "Killing me softly" och "Ready or not."

Fia Forsström hittade fansen utomlands

3 timmar sedan
Via nätet har Fia Forsströms musik hittat publik långt utanför Sveriges gränser. Nu åker hon och möter sina fans i Europa. Jag har fått höra från bekanta att min musik är för flummig och för enkel här i Sverige, säger hon.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.