Felice Jankell och Nils Tham bjöd på ett lyxigt midsommarfirande.
Felice Jankell och Nils Tham bjöd på ett lyxigt midsommarfirande. - Foto: Instagram & Stella Pictures.

Kändisarnas lyxiga midsommarfest

Ska man festa festar man och då festar man rejält. Så kände nog Sveriges kändiselit igår när de samlades på ett gemensamt midsommarfirande. Tillställningen hölls av ingen minde än HM-arvingen Nils Tham och Felice Jankell.


Igår var det midsommar och förhoppningsvis hade många ett roligt och mysigt firande. Några som definitivt hade det är Sveriges kändiselit. Det hölls nämligen är riktigt kändistät fest på fredagen. 

Det var HM-arvingen och en av Sveriges yngsta miljardärer Nils Tham, 36, och skådespelerskan Felice Jankell, 29, som tog på sig att bjuda in till galej på självaste midsommar. 

Nils och Felice har sonen Winston tillsammans, som är född 2019. HM-arvingen var tidigare gift med Clara Hallenkreutz.

På Instagram delade flera kända profiler med sig av videor och bilder från midsommarfirandet. Och snacka om att Nils och Felice bjöd på en spektakulär kväll. På flera Instagramstorys ser vi nämligen hur bandet The Hives stod för musiken under kvällen. 

Michelin-restaurang stod för maten

Inte nog med livemusik från ett av Sveriges kändaste band. Maten på tillställningen lagades av ingen mindre än kockar från Michelin-restaurangen Aloë.

Några av kändisarna som befann sig på det lyxiga midsommarfirandet var Alba August, Edvin Thörnblom, Happy Jankell, Evin Ahmad, Julia Lyskova, Daniel Redgert, Oscar ZiaMauri Hermundsson, Michaela Hamliton och Andreas Wijk.

Se klipp från festen i videospelaren ovan! 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!