Magnus Hedman flickvän
Karin och Magnus går skilda vägar. - Foto: Stella Pictures

Magnus Hedman och Karin Ahl har separerat

Det är i en intervju med Aftonbladet som Magnus Hedman nu berättar att han och Karin Ahl valt att gå skilda vägar efter sex år tillsammans.


Det var år 2015 som Magnus Hedman, 48, via en gemensam vän träffade flickvännen Karin Ahl, 34. 

Karin och Magnus har nu valt att separera. Bildkälla: Stella Pictures

Magnus hade haft några tuffa år där han tampats med missbruk, skilsmässa och tidningsrubriker men hade börjat försöka ta sig ur hela karusellen när han träffade Karin. 

Idag driver Magnus "Beroendepodden" tillsammans med vännen Nemo Hedén där de bjuder in gäster för att prata om olika typer av missbruk. 

Men missbrukets baksidor gör sig fortfarande påminda. 

I en intervju med Aftonbladet berättar nämligen Magnus att han och Karin valt att separera efter sex år tillsammans. 

"Förhållanden – en svår bit för oss beroendemänniskor"

I intervjun berättar Magnus att han och Karin fortfarande är vänner men att de helt enkelt inte fick relationen att fungera. 

– Det har varit stormigt med tanke på hur jag har levt tidigare. Hon var med mig under mina tuffa år och även under mitt tillfrisknande. Symbiosen rubbas väldigt enkelt när man är van vid en typ av förhållande och så blir det något annat. Jag skulle säga att för oss beroendemänniskor så är förhållanden en jävligt svår bit. Det är en supertjej, men det var det valet vi landade i till slut.

Han säger att han idag går på 12-stegsprogrammet och jobbar med sig själv på daglig basis. Han tillägger även att han testat Tinder men att han snabbt insåg att det inte var någonting för honom. 

– Jag var faktiskt med där ett tag, men det var helt galet. Det var alldeles för ytligt och det var inte min grej. Jag är gammalmodig, om jag ska träffa någon så ska det vara fysiskt. Dessutom är Tinder också beroendeframkallande, folk sitter och svajpar kväll ut och kväll in, avslutade han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!