Bianca Ingrosso, programledare och sociala medier-profil.
Bianca Ingrosso, programledare och sociala medier-profil. - Foto: Erik Simander/TT

Bianca Ingrosso: Så ligger det till med Phillipe

I Bianca Ingrossos senaste vlogg tar hon upp pojkvännen Phillipe och hur det ligger till mellan paret.


Den senaste tiden har Phillipe Cohen inte synts till särskilt mycket i flickvännen Bianca Ingrossos sociala medier. Följarna har ifrågasatt saken och undrat ifall de gjort slut igen, men Bianca ger svar på tal i sin senaste vlogg.

– Ja, jag och Phillipe... Vi syns inte så mycket just nu. Han har ju öppnat upp sin restaurang Ted och jobbar typ 110 timmar utan överdrift. Så när jag går upp på morgonen, då sover han. När han kommer hem på nätterna, då sover jag.

"Singel här hemma"

Bianca fortsätter med att de, tråkigt nog, inte har mycket tid för varandra. Det är kanske inte så konstigt i och med att paret jobbar för fullt på varsitt håll.

Bianca har både sina sociala medier, Wahlgrens Värld och sitt företag Caia att hålla koll på. Inte minst har hon dessutom släppt sin första låt – här kan du lyssna på den.

– Så det känns ju typ som att man är singel här hemma, skrattar Bianca när hon fortsätter berätta om hennes och Phillipes livssituation.

Men paret fortsätter stötta varandra i sociala medier. När Phillipe öppnade sin restaurang var Bianca inte långsam med att uppmana sina följare att ta sig en sväng förbi Ted.

Phillipe visade även hur stolt han var efter det att Bianca publicerade Caias kampanjreklam, med flickvännens vackra stämma i bakgrunden.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!