"Att vara den enorma entreprenören, det kan vara ganska utmattande"
"Att vara den enorma entreprenören, det kan vara ganska utmattande" - Foto: Stella Pictures

Bianca efter CAIA-vinsten: "Det här gör jag med alla pengar"

Omkring 200 miljoner kronor tjänade Bianca Ingrosso på andelsförsäljningen av CAIA Cosmetics förra sommaren. Nu avslöjar superentreprenören vad hon lägger alla sina pengar på.


Bianca Ingrosso, 26, var redan en av våra största influencers när hon i november 2018 slog sitt kloka huvud ihop med Vanessa Lindblad, Mikael Snabb och Jesper Matsch och grundade sminkbolaget CAIA Cosmetics.

Nu, knappt tre år senare, går affärerna minst sagt som tåget. Idag är CAIA, enligt egen utsago, Sveriges största sminkföretag inom premiumkategorin. 

Inom kort flyttar de in i ett 700 kvadratmeter stort kontor med utsikt över Humlegården.

– Det har ju gått otroligt bra, och fortsätter det gå så här bra så kommer vi ha en omsättning på 300 miljoner i år. Det är ju jätteabsurt, säger Bianca till Dagens Industri.

"Ganska utmattande"

Men att jonglera entreprenörskapet med tv-inspelningar och privatliv är inte helt lätt. 

Till DI berättar Bianca att det känns som att hon har fem heltidsjobb, och när inte hon mår bra är det omöjligt för henne att göra bra ifrån sig på jobbet.

– Att hela tiden vara uppkopplad och privat, men samtidigt företagsam och hela tiden lära mig. Att vara den enorma entreprenören, det kan vara ganska utmattande.

Att jonglera jobb och privatliv är inte alltid helt enkelt. Foto: Stella Pictures

Den enorma vinsten

Förra sommaren sålde de fyra CAIA-grundarna delar av bolaget till det svenska riskkapitalbolaget Verdane. Sedan dess har det spekulerats en hel del i hur mycket pengar Bianca tjänade på den omtalade affären. 

Nyligen avslöjades det skyhöga beloppet – och håll i er nu. Strax över 200 miljoner ska 26-åringen ha kammat hem på försäljningen.

Det gör hon med pengarna

"Vad gör man med så mycket pengar?", undrar kanske du. Det kan nu Bianca ge besked om.

– Jag investerar det mesta. Jag har ett team som hjälper mig med det, säger hon till DI.

Superentreprenören har tidigare hintat om att hon skulle vilja investera i fastigheter i framtiden. Allt som Bianca rör blir ju till guld, så vi är övertygade om att det kommer bli en succé det med!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

1 timme sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

1 timme sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

1 timme sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

2 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

2 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.