Måndag 18 Okt
Stockholm

Var inte Bianca Ingrosso bjuden på Alice Stenlöfs födelsedagsfest?

Alice Stenlöf
Bianca Ingrosso var inte på Alices födelsedagsfest. Foto: Instagram

Alice Stenlöf och Bianca Ingrosso ser ut att ha en tillsynes stabil vänskap. Men deras följare är inte lika övertygade.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Bianca Ingrosso, 26 och Alice Stenlöfs, 25, vänskap blev känd över en natt efter att tjejerna startade gemensamma podden "Alice & Bianca - Har du sagt A får du säga B". Men efter två års poddande och en utsåld liviepodd i Globen valde tjejerna att lägga ned podden. 

Många fans undrade om det hela handlade om att Bianca och Alice blivit ovänner. Någonting som Bianca valde att prata om i en vlogg.

Alice och Bianca började podda 2017. Bildkälla: Stella Pictures

– När vi repade vår Globen-show så repade vi och roddade med det i ett halvår. Så jag tror att vi liksom tappade vår vänskap lite. Det blev bara podd och bara Globen. Vi drog ur det värsta ur varandra för att kunna ge allt i podden och Globen. Sen behövde vi en paus från varandra. 

– Jag är väldigt dålig på att "behålla vänskaper". Jag är dålig på att höra av mig och svara. Hon kunde höra av sig men jag svarade inte. Men vi hade inte bråkat eller var ovänner eller någonting, berättade Bianca. 

Efteråt så har Alice och Bianca synts flitigt i varandras vloggar samt sett försvara varandra i sociala medier efter att de mött kritik om bland annat sitt resande under pandemin. 

Bianca Ingrosso: "Därför var jag inte på Alice födelsedagsfest"

Men många följare höjde nyligen ögonbryn då de såg att Bianca lös med sin frånvaro under Alice födelsedagsfest. 

Vad berodde då hennes frånvaro på? Var hon inte bjuden. 

Jo, Bianca Ingrosso var bjuden på galejet men kunde inte gå på grund av en naturlig anledning. 

– Jag jobbade så kunde inte gå på den. 

Bianca Ingrosso svarade även på frågor om hur mycket hon och Lovisa bråkar, varför hon sällan syns umgås med sin bror Oliver samt om hon lägger mer än 20 000 i månaden på mat. 

– Ja, jag lägger seriöst mer än 20 000 på mat. Vi äter ju ute nästan hela tiden och när vi handlar är det fina ostar, salamis och så vidare, skrattar hon.

Kommentera
Kopiera länk
Dela