Ramaskri bland fansen efter Alice Stenlöfs möte med Chris Brown

Det är i sin senaste vlogg som som Alice Stenlöf berättar om sin sommar. Hon berättar bland annat om att hon varit med om en misshandel men även att hon att hon träffat Chris Brown. En kombination som fick fansen att reagera.


Det var år 2009 som Rihanna och Chris Brown var på väg hem från det årets Grammyförfest. Efter en argumentation ska en upprörd Rihanna i frustration ha slagit  till instrumentpanelen i Chris Browns bil. Det fick honom att se rött. 

Chris bromsade ned farten, bara en aning, och försökte knuffa ut Rihanna från bilen. När det misslyckades började han i stället att slå henne.

Brown styrde bilen med sin vänstra hand. Den högra handen använde han till att dela ut slag efter slag mot Rihanna. När hon tittade på sina skador i bilens spegel kom det första hotet från Brown.

– Jag ska slå ihjäl dig så fort vi kommer hem. Vänta du bara. Vänta och se, sade han till Rihanna.

Rihanna och Chris Brown år 2008. Bildkälla: Stella Pictures

Mardrömsmisshandeln upphörde inte förrän Rihanna lyckades krossa bilrutan med sin sko, rapporterade The Sun som har tagit del av polisrapporten.

Brown dömdes då till fem års villkorligt. 

Han har efter den händelsen blivit anklagad för båda misshandel och våldtäkt. 

"Så trevlig"

Alice Stenlöf, 25, har minst sagt levt loppan under sommaren och har varit ute på otaliga äventyr. Någonting hon nu väljer att berätta om i sin senaste vlogg. 

Hon inleder sin storytime med att berätta att hon en kväll var ute och festade med sina vänner på en beachclub i Grekland. Plötsligt är det en man som drar ner hennes kompis i håret och börjar att slå henne. Alice väljer då att bryta in och hamnar då mitt i slagsmålet.

– Han matade slag mot mig och drog mig i håret. Det var så sjukt och jag kan inte förstå att det hände. Det var tydligen någon maffiakille som hade vakter. Vakterna gjorde ingenting utan berättade bara att han var ägaren, nej det är så sjukt, berättar Alice. 

Alice Stenlöf möter kritik från följarna. Bildkälla: alicestenlof/Instagram

Men efter att ha berättat om misshandeln slajdar Alice snabbt över i att berätta om en annan kväll då hon hamnade på fest hemma hos Chris Brown. 

– Vi hamnade i en taxi med Chris Browns privata chaufför som körde oss hem till Chris. Chris möter oss sedan i dörren och säger "love your dress" och jag ba "love your song". Skittrevlig kille som bara ville dansa och sjunga. Han är precis som man tror att han är, berättar Alice. 

Med tanke på vad Brown blivit dömd och anklagad för så ansåg många av Alice följare att det var väldigt osmakligt av henne att både hylla stjärnan men att även välja att åka hem till honom på efterfest. 

De påpekade även att det var konstigt av Alice att vilja åka hem till en man som dömts för kvinnomisshandel strax efter att hon själv blivit misshandlad av en man. 

Följarna ifrågasatte hur Alice först kunde berätta om att hon blivit misshandlad för att sedan hylla Chris Brown. Bildkälla: Youtube

"Hade någon gett mig chansen att träffa Chris Brown hade jag ju tackat nej.. Går bortom mitt förstånd hur man kan försvara någon eller halvt dyrka någon som uttryckt sig homofobiskt, transfobiskt och är ett misogynistic asshole. Skiter fullständigt i hur känd em människa är eller hur "Hollywood" dom är.. Skulle aldrig vilja vara i samma rum som sådana människor. Sjukt besviken... Allt annat låter kul osv.. Men sånt där får fan mig att se rött", skriver en användare. 

Alice har inte svarat på kritiken.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!