Tisdag 26 Okt
Stockholm

Aje Philipsons oväntade fråga till Carolina Gynning – strax innan förlossningen

"För två dagar innan jag skulle föda barn ringde Aje...", berättar Carolina i podcasten
"För två dagar innan jag skulle föda barn ringde Aje...", berättar Carolina i podcasten. Foto: Maja Suslin/TT/Instagram/carolinagynning

I slutet av juni föddes Carolina Gynnings dotter Vilda, men strax innan det ringde telefonen. På tråden var hennes svärfar Aje Philipson – och han hade en rätt ovanlig fråga.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Succépodcasten "Gynning & Berg – Hittar sig själva" har haft paus under sommaren då både Carolina Gynning, 42, och Carina Berg, 43, fått varsin dotter.

Carolina har sedan tidigare döttrarna Adele och Alicia med sin före detta partner Alexander Lydecker, 40.

Hon är sedan 2019 tillsammans med Viktor Philipson, 35 – som blev pappa för första gången när lilla Vilda föddes i slutet på juni.

"Mitt hjärta exploderar av kärlek", skrev Carolina på Instagram kort efter förlossningen.

Samtalet från svärfar Aje

Efter en bebisfylld sommar är Carina och Carolina igång med podden igen – och i veckans avsnitt berättar Carolina om ett tillfälle som inträffade precis innan dottern Vilda kom till världen.

Då ringde nämligen telefonen, och på andra änden var ingen mindre än hennes svärfar, tillika kungavännen Aje Philipson, 78. 

– Jag har ju en man som älskar djur, och det är stressigt. För två dagar innan jag skulle föda barn ringde Aje, "Nishtis" pappa, och sa att han hade råkat köpa sju ankor till sitt landställe, berättar Carolina i podcasten.

Aje och hustrun Bathina Philipson. Foto: Jessica Gow/TT

"Carolina ligger ju med värkar"

Tanken var att ankorna skulle vara ett trevligt inslag i hans och Bathina Philipsons, 42, trädgård, men han insåg först efteråt att sju stycken ankor var att ta i lite.

Han undrade nu om Viktor och Carolina kunde ta över två av dem.

– Och då säger inte Viktor så här "nej, men Carolina ligger ju med värkar och ska snart föda", utan han säger "jättebra idé, jag kommer och hämtar dem."

Sagt och gjort – nu har familjen tagit över de blåsvarta ankorna Leif och Billy. Grattis säger vi till de tre nya tillskotten!

Kommentera
Kopiera länk
Dela