Våra reportrar Julia och Frida recenserar Margaux Dietz erotiska ljudbok "Alexas värld".
Våra reportrar Julia och Frida recenserar Margaux Dietz erotiska ljudbok "Alexas värld". - Foto: Nyheter24

Nyheter24 recenserar: Så snuskig är Margaux Dietz erotiska roman "Alexas värld"

Nyligen släppte influencern Margaux Dietz sin debutroman "Alexas värld", en bok som senare kom att ta sin form i en erotisk podd-novell. Men hur snuskig är den egentligen? Nyheter24 har lyssnat på en del av den, och såhär tyckte vi.


Nyheter24:s Frida och Julia bestämde sig för att tillsammans sätta sig ned och lyssna på ett smakprov av influencern och entreprenören Margaux Dietz nya, erotiska novell "Alexas värld", som nyligen släpptes för allmänheten.

I ljudboken hör vi Margaux i egen hög person spela huvudkaraktären Alexa, vars jakt på kärlek, lycka och karriär är det vi får följa.

Hur snuskig är "Alexas värld"?

Både Frida och Julia erkänner att de båda är "lite nervösa" och menar att de är förberedda på en hel del erotik.

– Lite cringe förväntar jag mig, inleder Julia och får medhåll från Frida som meddelar att de blivit tillsagda att lyssna från en specifik minut.

Margaux Dietz egna röst i "Alexas värld"

Frida och Julia kastas in mitt i en scen och är till en början väldigt förvirrade då det delvis är Margauxs egna röst, en röst de är vana att höra på Youtube, men också för att det är en hel del bakgrundsmusik.

– Det låter som att det är ljud från en vlogg, säger Julia med skeptisk blick.

Nyheter24:s Frida och Julia var inte särskilt imponerade. Bildkälla: Nyheter24

"Nu kommer jag spy!"

Men det dröjer inte länge innan berättelsen tar en vändning. I öronen på Julia och Frida hörs blöta kyssar och tunga andningar, något som gör våra reportrar något obekväma.

– Nej, åh Gud, nu kommer jag spy! Nu börjas det, utbrister Frida.

Ingen av Frida eller Julia är särskilt imponerade, varken av bakgrundsmusiken eller skådespeleriet. 

– Jag vet inte. Det kan ju vara för att man vet vem Margaux är, jag har inte följt henne slaviskt så, men jag känner att det här är ett så pass stort hopp från vad hon vanligtvis gör till det här, vilket är en chock. Det är jättekonstigt, säger Frida.

"Gör ingenting för mig"

På frågan om de skulle kunna lyssna igenom hela "Alexas värld", svarar Frida bestämt nej, något hon får medhåll av från Julia.

– Jag har lite svårt att förstå... Personligen känner jag inte att det gör någonting för mig, säger Julia.

Även Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark har uttalat sig om ljudboken i en krönika, och hon var inte heller särskilt imponerad, något du kan läsa om här.

Klippet på när Julia och Frida lyssnar på ljudboken kan du se i videospelaren ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!