Stockholm

Så snuskig är Margaux Dietz erotiska podd Alexas värld

Margaux Dietz
Margaux Dietz släpper sin debutroman Alexa. Foto: Spotify/Christine Olsson/TT

Margaux Dietz släppte under veckan den erotiska romanen och podd spin-offen "Alexas värld". Men vad handlar den egentligen om och hur snuskig är den?


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer

Det var den 27 oktober som Margaux Dietz, 31, släppte debutroman Alexa – en erotisk roman som handlar om den unga kvinnan Alexa och hennes liv i Stockholm. I samma veva släpptes även en spin-off i poddform på Spotify där Margaux själv spelar huvudkaraktären Alexa. 

I poddavsnitten kommer lyssnaren att kunna följa Alexa i sin jakt på kärlek, lycka och karriär varav många olika delar har influerats av Margaux eget liv.

I första avsnittet är Alexa på väg hem från en utekväll och träffar då på Jens och kemi uppstår direkt. De står nära varandra på en nattbuss och börjar då prata. Redan där hör man Jens konversera på ett stånkande och fnysande sätt som killar man träffat på ute kan göra när de överförfriskade försöker att visa ett intresse. När killar låter så här brukar man själv ljuga om att man är upptagen eller lesbisk, men Alexa faller pladask för detta och ger Jens sitt nummer. 

Dagen efter berättar hon om det hela för sina tjejkompisar som på ett väldigt Sex and the city-aktigt sätt träffas på vin-lunch. Då Sex and the city-konversationer kan vara svåra att få normalt flytande på svenska så blir det som en något stolpigare konversation om sex, ragg, dejting och män. 

Margaux Dietz har rösten som Alexa. Bildkälla: Spotify

Den stora frågan – hur snuskig är den?

Jo men kategorin erotisk novell lever absolut upp till sitt namn. Det blir att man vrider sig en hel del i sin stol men det gör man i och för sig även så fort det smackas i Bachelor och Bonde söker fru också. 

I novellens "hetare delar" spelas det "wackadi waooo waaoo"-musik och Margaux med motspelare beskriver väldigt detaljerat vad de gör med varandra vilket även hörs med stön, stånk, smackande och tunga andningar. 

Vill du ha ett smakprov?

En del av konversationen  lyder: 

"Älskar dina läppar"

"Eyy.. shit vad du är fin alltså"

"Ge mig din hand.... känner du?"

"Åh shit jag känner"

"Det här gör mig kåt"

"Får jag smaka på dig"

"Ja... "

"Är det skönt"

"Nu vill jag smaka på dig...

"Åh shit Alexa..."

Vem är Alexas värld för?

Hur cringe vissa delar i första avsnittet än kan kännas och vara så går ju faktiskt denna form av content hem hos folk ute i stugorna. Jag tror alla dagar i veckan att detta kan bli ett litet vattenhål för människor där ute som vill leva sig in i Alexas värld med hippa luncher, utgångar, hett sex och utekvällar ute i vimlet. 

Många blygisar där ute kan säkerligen också få lite inspiration till att leva ut sin sexualitet och ta för sig när det kommer till just sex. 

Och jag menar hur jävla fel kan det egentligen bli?

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.