Pontus Bäckman och Julia Franzén i bachelorette 2021
Pontus Bäckman och Julia Franzén - Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Bachelorette-deltagarna avslöjar: Produktionen vinklar sanningen

Bachelorette har precis kickat igång, men vi har redan sett en mängd med drama, bråk och hångel. I en livestream berättar bachelorette-deltagarna Pontus Bäckman och Filiph Idéhn, hur produktionen har vinklat Pontus till att framstå som en "stalker".


Årets Bachelorette har precis dragit igång, men vi har redan sett en mängd med drama, kärlek och bråk. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette Julia Franzén, 31, att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här.

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

31-åringen kanske du redan känner igen, hon var nämligen med i Robinson 2020, där hon kämpade sig fram hela vägen till finalveckan. Just nu arbetar Julia som personlig tränare, influencer och livscoach. 31-åringen har ytterligare ett projekt, ett hälsocenter som fokuserar på både kropp och själ.

Två av singelkillarna som har fått resa i väg på kärleksäventyret med Julia är, Filiph Idéhn, 31, och Pontus Bäckman, 28. Filip arbetar som DJ och producent, han var även den singelkillen som fick den första rosen av Julia. 

Filip Idéhn Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Pontus Bäckman och Julia Franzén kände varandra innan Bachelorette 2021

Pontus Bäckman har arbetat som affärsutvecklare, tills han enligt produktionen lämnade sitt jobb för att söka kärleken hos Julia Franzén. Pontus och Julia känner nämligen varandra sedan tidigare, genom arbetssammanhang. Därför kunde inte Pontus fullfölja sitt intresse för Julia förrän han lämnade sitt arbete. 

I programmet lyfts det att Pontus lämnade sitt arbete för att söka till Bachelorette 2021. Men i sin senaste livestream tillsammans med Filiph avslöjar han att detta inte stämmer. 

Pontus Bäckman och Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Pontus avslöjar: Produktionen vinklade sanningen

Pontus och Filiph diskuterar i sin livestream när Pontus för första gången gjorde sin entré i programet. 

– Du har gjort super research, du säger upp dig från ditt jobb, den här killen är en super stalker, säger Filiph och skrattar.

Då berättar Pontus att detta inte alls var fallet, 28-åringen var redan påväg att lämna sin dåvarande anställning. 

– Det är en tv-show, de vinklar bara sanningen så att det ska vara de extrema punkterna, berättar Filiph.

Se Julias intervju i spelaren ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

2 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

idag 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.