Armina Moradi - Ciarran Stott - Julia Franzen
Armina Moradi - Ciarran Stott - Julia Franzen - Foto: TV4 Pressbild & Robert Jadenfeldt/TV4

Så reagerade Julia Franzén på att Ciarran och Bachelor-Armina hade sex på hotellet

Årets Bachelorette har precis börjat, men säsongen har redan bjudit på drama, kärlek och bråk. I en frågestund med årets Bachelorette Julia Franzén, avslöjas både det ena och det andra.


Årets Bachelorette är Julia Franzén, 31. Du kanske känner igen henne från "Robinson 2020", där hon kämpade sig fram hela vägen till finalveckan. Säsongen har precis dragit igång, men vi har redan sett massor med drama, kärlek och bråk. I en intervju med Nyheter24 berättar årets Bachelorette Julia Franzén, 31, att ingen Bachelor har någonsin hånglat så mycket som hon. Läs hela intervjun här.

Julia Franzén Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

Armina spenderade en natt med en Bachelorette-deltagare

I ett avsnitt av "Tjejerna avslöjar allt", berättar Bachelor-deltagaren Armina Moradi, 28, att hon och en av årets Bachelorette-deltagare spenderade en natt tillsammans på Rhodos. Efter att Armina hade fått lämna "Bachelor" stannade hon kvar på hotellet i Rhodos några dagar, precis när en viss singelkille anlände till hotellet. 

Armina Moradi Foto: TV4 pressbild

Denna deltagare är ingen mindre än Ciarran Stott, 27, som tidigare har varit med i "Bachelor Australia". 

Ciarran Stott Foto: Robert Jadenfeldt/TV4

I en frågestund på Instagram avslöjar Julia om hur hon känner, kring att 27-åringen träffat Armina precis innan programmet. 

Printscreen från Julias Instagram @juliafranzen.se

Julia berättar att hon inte visste om detta under inspelningen, men menar att alla får göra det de vill, tills de går in i ett förhållande. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!