Farmen 2022 och Anna Brolin
Nya fördelen för Farmen-deltagarna. - Foto: TV4 och Christine Olsson/TT

Nya regler i Farmen 2022 – fördelar för utslagna deltagare

Den 9 januari 2022 är Farmen tillbaka på TV4. 17 deltagare ska leva på en gård, precis som bönder gjorde på 1800-talet. Nytt för årets säsong är en fördel på Torpet, dit deltagarna skickas när de måste lämna gården.


Farmens nya säsong har premiär 9 januari 2022 på TV4. Likt alla andra år är det 17 deltagare som ska ta sig an det lantliga livet, precis som bönderna gjorde under 1800-talet. De ska bygga hönsgård, mjölka kossor och odla grönsaker. Samtidigt tävlar deltagarna om prisvinsten på en halv miljon kronor, och duellerar mot varandra i diverse tvekamper. 

 Anna Brolin, 41, är programledare även i år. 

 – Känns väldigt kul att vara tillbaka med en ny säsong av Farmen. Vi har en spännande blandning av deltagare i årets upplaga som bjuder på härliga intriger, dramatik och en massa skratt, säger Anna Brolin, programledare för Farmen, enligt ett pressmeddelande från TV4.

Fördel att vara på Torpet

Nytt för årets säsong är att det kommer vara en fördel att vara på Torpet. Torpet är mindre gård som deltagarna blir skickade till när de blir utskickade från gården med de andra deltagarna. På Torpet kan deltagarna sedan tävla sig tillbaka till Farmen, och på så sätt få en till chans att vinna programmet. 

I årets säsong kommer deltagarna på Torpet kunna samla in amuletter som sedan krävs för att vinna hela Farmen, och vinsten på en halv miljon kronor, skriver TV4

På så sätt behöver det alltså inte vara en nackdel att befinna sig på Torpet! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.