Ellinors starka ord till Bonde-Filips brevskrivare – avslöjar oväntade relationen
Ellinors starka ord till Bonde-Filips brevskrivare – avslöjar oväntade relationen - Foto: TV4

Ellinors starka ord till Bonde-Filips brevskrivare – avslöjar oväntade relationen

Bonde-Filip och Ellinor verkar lyckligare än någonsin, men det verkar som att Ellinor inte bara hittade kärleken i Bonde söker fru. Det är med starka ord på Instagram som hon nu avslöjar den oväntade relationen.


Under hösten fick vi följa med programledaren Linda Lindorff när hon åkte över land och rike för att hjälpa bönderna Filip Nilsson, 27, Daniel Eriksson, 27, Mikael "Backis" Backstulid, 36, och Pär Eric "Peja" Nilsson, 63, att hitta kärleken i Bonde söker fru

Det sista avsnittet av årets säsong sändes för några veckor sedan. Där bjöds det på många överraskningar och tittarna fick se hur det gick för paren efter programmet – något du kan läsa om här

Filips turbulenta resan i Bonde söker fru

Filip och Ellinor hittade tillbaka till varandra. Foto: TV4

Men Bonde-Filip resa till att hitta den rätta var inte helt enkel och i slutvalet stod det mellan Lina Larsson, 28, och Ellinor Eke-Göransson, 28. 

Efter att Filip hade valt Lina som den lycklige visade det sig att något saknades i relationen och paret valde att gå skilda vägar. 

Kärlekssagan slutade såklart inte där och Filip hörde av av sig till Ellinor som landade på en andra plats i programmet. 

Paret hittade tillbaka till varandra och idag lever de lyckligt i en relation. Nyheter24 har tidigare skrivit om parets romantiska julfirande

Ellinor avslöjar oväntade relationen 

Filip och Ellinor verkar nu lyckligare än någonsin men det verkat som att Ellinor inte bara hittade kärleken när hon medverkade i programmet. 

På Instagram delar Ellinor nu med sig av en oväntad och stor hyllning till Lovis Jonsson.

Den 30-åriga Gävle-tjejen Lovis dejtade även hon den eftertraktade bonden. I programmet såg dock inte Filip kärleken i Lovis och valde därför att sluta dejta henne.

Trots att de dejtade samma kille i programmet lyckades Lovis och Ellinor knyta ett starkt vänskapsband som Ellinor nu visar upp för sina följare. 

Bild: Skärmdump Instagram

"Vi träffades på det mest märkliga sättet"

Det är via en story på Instagram som Ellinor gratulera väninnan Lovis som nämligen fyller år den 2 januari. 

”Stort grattis till den här underbara tjejen idag!”, skriver Ellinor på Instagram och fortsätter:

”Även om vi träffades på det mest märkliga sättet har du blivit en så viktig del av mitt liv och kommer alltid att vara”.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!