Lördag 22 Jan
Stockholm

Därför känner du igen Kalle Zeman i Farmen 2022

Känner du igen Kalle Zeman i Farmen 2022? Det är inte så konstigt. Han har nämligen synts till i rutan mer än en gång.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Att ställa upp i ett program som Farmen Sverige är inte direkt det en dans på rosor. Under en hel sommar ska ett gäng främlingar sköta en gård – precis som det gick till för 100 år sedan. Det finns ingen elektricitet eller rinnande vatten. Utöver det så finns det bara ett smalt utbud med mat och andra förnödenheter. 

Trots det är det många som söker – och nu är programmet tillbaka med en rungande säsong med ett nytt färgstarkt gäng. I sedvanlig ordning ser vi Anna Brolin som programledare och som sidekick har hon den alltid lika karismatiske Hans Vincent. 

Farmengänget 2022. Bildkälla: TV4

Något som skiljer Farmen 2022 från tidigare säsonger är att det kommer vara en fördel för deltagarna att vara på Torpet, den mindre gården dit de utröstade skickas. 

På Torpet kommer deltagarna ha möjlighet att tävla sig tillbaka till Farmen, och på så sätt få en till chans att vinna programmet. Läs mer om förändringen i Farmen 2022 här.

Kalle Zeman är en av årets tävlande

Det kan vara så att du känner igen ett par av deltagarna sedan tidigare. En av dem är Kalle Zeman, 37 år från Bromma. 

2015 var nämligen Kalle med i Robinson Love edition tillsammans med dåvarande flickvännen Jennifer Egelryd

Två år senare, 2017 klev paret tillsammans in i dokusåpan Temptation Island. I samma säsong såg vi bland andra Annica EnglundMarcelo Peña, Jesper Bengtsson och Oliver Hunt. 

Temptation Island är en ursprungligen amerikansk realityserie där fyra par skickas till en paradisö för att testa styrkan i deras relation. På ön blir paren separerade och tvingas bo i hus tillsammans med flera singlar av det motsatta könet, som alla ska försöka förföra dem. 

Kalle och Jennifer klarade dock av testet.

Gänget i Temptation Island 2017. Bildkälla: discovery+
Kommentera
Kopiera länk
Dela