Carolina Gynnings ilska efter lyx-semestern med familjen: ”Så jävla irriterad”
Carolina Gynnings ilska efter lyx-semestern med familjen: ”Så jävla irriterad” - Foto: Stella Pictures

Carolina Gynnings ilska efter lyx-semestern med familjen: ”Så jävla irriterad”

Nu avslöjar Carolina Gynning något som gjorde henne riktigt upprörd under semestern på lyx-hotellet med familjen.
– Det här gör mig så jävla irriterad, säger Carolina Gynning.


Det är med slagkraftiga ord som kändis-konstnären Carolina Gynning nu delar med sig av ilskan efter lyx-semestern med familjen. 

Bodde i svit på lyxhotell

Carolina Gynning med pojkvännen Viktor Philipson. Foto: Stella Pictures

Det var under nyår som Gynning och pojkvännen Viktor Philipson reste till Sälen för att fira med familjen. 

Under semestern bodde familjen i en fjällstuga men Gynning hade även bokat en lyxig svit på ett hotell till sin mamma Agneta Gynning som fyllde jämt. 

I podcasten "Gynning & Berg - Hittar sig själva" delar dock Gynning nu med sig om något som hon irriterade sig på – och uttrycket ilska mot hotellet hon hade bokat:

– Det är två saker jag vill ta upp, jag vet inte hur jag ska börja. Men bemötandet från hotellet, för det tyckte jag var väldigt intressant. Carolina Gynning ska komma till en svit, alltså det här gör mig så jävla irriterad, det är för jävligt att det är så, jag börjar tro att jag är J Lo eller Madonna, säger Carolina Gynning.

Poddkollegan Carina Berg håller då med om att Gynning dock kan klassas som Sveriges egna J Lo. 

"Jävligt dåligt"

Poddkollegorna Carina Berg och Carolina Gynning. Foto: Stella Pictures

Gynning understryker att hon hade velat att hotellet hade fixat något välkomnande på rummet, som ett fruktfat då hon hade betalat 9 000 kronor per natt för hela kalaset. 

– Och jag vill bara säga det, att jag tycker det är jävligt dåligt när jag kommer till en svit och betalar 9 000 kronor per natt, att det inte ens finns en liten vindruva där det står ”välkommen till vårt hotell Carolina”, kan man inte begära det?

"Ja, jag är för stor för Sverige" 

Det är med glimten i ögat som Gynning sedan fortsätter uttrycka sin ilska i podden och medger att hon är lite hård men att hon anser att hon kanske är för stor för Sverige. 

– Både för att jag är jag, men sen självklart ska det vara så till alla. Har någon bokat ett rum för 9 000 spänn natten, då ska man verkligen välkomna, säger hon och fortsätter:

– Och jag kan tycka så här, där är jag lite hård nu. Ja, jag är för stor för Sverige. Jag tycker att man ännu mer ska göra det när Carolina Gynning eller Carina Berg kommer till hotellrummet. För att då kanske man hamnar på Instagram.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!