Antonija Mandir i chock efter orden från Oliver Hunt: "Sjukt"
Nu har Antonija och Oliver tagit nästa steg i relationen. - Foto: Instagram/mroliverhunt och Youtube/Antonija Mandir

Antonija Mandir i chock efter orden från Oliver Hunt: "Sjukt"

Oliver Hunt har verkligen fått kämpa för Antonija Mandir. Det förklarar hon i sin senaste Youtubevideo. Men nu har paret äntligen tagit nästa steg i sin relation – och det framkallade minst sagt starka reaktioner.


Det har varit mycket snack om relationen mellan Antonija Mandir och Oliver Hunt sedan amors pilar träffade dem för ungefär ett år sedan. 

Olivers ex Denise Desmond, som han också har dottern Leona med, har vid flera tillfällen uttryckt ett missnöje över situationen – och anklagat Oliver för att vara en icke-närvarande pappa. 

Antonija och Oliver har minst sagt tagit det i lugn takt. I september berättade Antonija följande till Nyheter24 angående att de inte sa att de var tillsammans:

– Det har blivit som en liten grej. Vi skulle ta det lugnt, och sen bara "wow, det har gått ett år snart". Och nu är det ingen som riktigt har frågat chans, men jag tänker att det är dags. 

Men nu har duon tagit nästa steg i sin relation. 

De tre magiska orden har yttrats 

I sin senaste Youtubevideo sätter sig en exalterad Antonija ner med kameran och berättar om en händelse för ungefär två veckor när hon och Oliver var på spa. Nu har nämligen de tre magiska orden sagts för första gången. Allt började med att Oliver tittade Antonija djupt in i ögonen...

Foto: Youtube/Antonija Mandir

– Han bara: “Ja, jag älskar dig”, berättar Antonija. 

Hon förklarar sedan att hon självklart sa att hon älskar honom tillbaka. Men det har tagit sin lilla tid att säga de känsloladdade orden. 

– Det tog ett år. Det tog ett jävla år för mig, säger hon och fortsätter: 

– Det är så sjukt. För vissa kanske inte det här är jättestarka ord, vissa säger det rätt ut. I mitt förra förhållande sa jag det innan en månad ens hade gått.

"Betydde så mycket mer"

Antonija berättar att Oliver verkligen har behövt kämpa för henne, men att han har varit väldigt förstående med att hon behövde tid och att hon läkte från något annat samtidigt. 

Foto: Youtube/Antonija Mandir

– När vi sa de här orden efter så lång tid, så betydde det så mycket mer. 

Hon tar sedan med sig kameran ut till köket och fångar Olivers reaktion när hon ännu en gång säger "Jag älskar dig" till honom. Och paret delar en kärleksfull och glad stund sinsemellan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!