Den här skon har klämt ordentligt bland Antonijas följare – nu förklarar hon äntligen varför
Den här skon har klämt ordentligt bland Antonijas följare – nu förklarar hon äntligen varför - Foto: Instagram/antonijamandir

Därför säger inte Antonija Mandir och Oliver Hunt att de är tillsammans

Influencern Antonija Mandir och Temptation island-profilen Oliver Hunt har kilat stadigt sedan i vintras, utan att säga att de officiellt är tillsammans. Det här grämer Antonijas följare – så Nyheter24 ställde henne mot väggen och frågade varför.


Det har varit en hel del snack om relationen mellan Antonija Mandir och Oliver Hunt sedan amors pilar träffade dem i vintras. 

Olivers ex Denise Desmond, som han också har dottern Leona med, har vid flera tillfällen uttryckt ett missnöje över situationen – och anklagat Oliver för att vara en icke-närvarande pappa. 

Foto: Instagram/antonijamandir

Följarnas stora fråga

Men det finns ytterligare en punkt där skon klämt rejält, och den här gången bland Antonijas följare. 

Trots att paret träffats i flera, flera månader och i princip bor med varandra så har de aldrig sagt att de är tillsammans.

"Vi skulle ta det lugnt"

Vad beror det på? Nyheter24 tog Antonija åt sidan och frågade, och det här var hennes svar:

– Det har blivit som en liten grej. Vi skulle ta det lugnt, och sen bara "wow, det har gått ett år snart". Och nu är det ingen som riktigt har frågat chans, men jag tänker att det är dags. 

Ska inte du fråga chans då?

– Jo, det har jag tänkt. Jag måste bara hitta en bra dag och en bra dejt, för det här ska planeras. Det blir nästan som ett frieri, och då kanske ha friar tillbaks, säger en hoppfull Antonija till Nyheter24.

Svaret på den stora frågan är helt enkelt att de väntar på rätt ögonblick att lyfta den stora frågan. Vi håller till godo!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

1 timme sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .