Izabella och Levin hade en fling i Farmen 2022
Izabella och Levin hade en fling i Farmen 2022 - Foto: TV4/Farmen

Efter romansryktena i Farmen – nu ska Levin och Izabella spendera helgen ihop

"Vi ska ju ses nästa helg", sa Levin kryptiskt i en livesändning på Instagram, som svar på en fråga om han och Bellas relation idag. Nu kan Nyheter24 avslöja vad de ska göra.


Vi har kommit halvvägs i den nervkittlande säsongen av Farmen, som hittills har bjudit på allt ifrån hemliga hångel till intriger och läggmatcher. 

Här kan du läsa alla Nyheter24:s artiklar från Farmen 2022.

Att bo på en gård med människor man inte känner sedan tidigare är inte helt enkelt, men trots det har starka vänskapsband skapats mellan flera av deltagarna. Mest spekulationer har det varit mellan Levin och Izabella, som hade en minst sagt flirtig stämning redan inne på Farmen.

Foto: Instagram

Izabella och Levin vill inte svara på relationsfrågan

Hur deras relation ser ut idag har både Levin och Izabella vägrat svara på, och i en livesändning på Instagram tidigare i veckan hade Levin en kryptisk kommentar på det hela.

– Det är väldigt mycket "Är Bella och Levin tillsammans?", "Vad händer?", sa Farmen-deltagaren Jonas, angående livesändningens kommentarsfält.

– Om ni inte har märkt, så medvetet ignorerar vi de frågorna för att vi sparar det till sitt egna tillfälle, då ni ska få höra allt. Allt, så det kommer, svarade Bella.

– Vi ska ju träffas nästa helg, fyllde Levin i.

Foto: TV4

Farmen-Keshia: "Vi tänkte..."

Men vad är det som händer i helgen då?

Till mångas besvikelse är det ingen dejt på tu man hand på gång – faktum är att en hel drös Farmare ska sammanstråla i Göteborg i helgen. 

Till Nyheter24 berättar Keshia att hon, Izabella, Bea, Jonas, Josefine, Alexander, Helene och Levin ska ses och "göra stan osäker". 

"Vi tänkte gå ut och se till så att Göteborg aldrig mer blir sig likt haha! Festa ordentligt med andra ord", skriver hon till Nyheter24.

Keshia berättar att Arlind egentligen också skulle anslutit till partykvällen, men att han fått förhinder.

Exakt vart Farmarna planerar att gå återstår att se, men gissningsvis kommer den nyfikne kunna följa partykvällen på sociala medier. Och det finns det goda skäl att göra – Izabella har nämligen hintat om att det efterlängtade svaret på frågan om hennes och Levins relationsstatus kommer under helgen. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!