Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BB-Patrik om triangeldramat: "Det är ett spel"

- 12/04/2011, 12:11 -
Annie Almén har mått dåligt för Patrik. Något som han är ledsen för.
1 av 2

Annie Almén har mått dåligt för Patrik. Något som han är ledsen för.

Elias Giertz/Nyheter24

Till höger om Patrik sitter Madelene. Men det är inte hans stora kärlek.
2 av 2

Till höger om Patrik sitter Madelene. Men det är inte hans stora kärlek.

Elias Giertz/Nyheter24

Patrik Edvarsson lämnade Big Brother i söndagens direktsändning. Under sin tid i huset har han utåt uppfattats som en hjärtekrossare. Nu tar han bladet från munnen och talar ut om kärleken i huset.

När Nyheter24 ställer Patrik Edvarsson till svars kring dramatiken i hans förhållanden med både Annie Almén och Madelene Stigsjöö är han ångerfull.

– Det blev kanske lite fel när Annie fick mer känslor för mig. Och jag lät det gå lite väl långt innan jag sa ifrån. Och sen blev det ju helt, helt fel när Madelene kom in i huset, säger han till Nyheter24.

Men han imponeras fortfarande av Annies intellekt.

– Jag är imponerad av henne. Hon var den jag pratade mest med och hade mest intresse av.

Men triangeldramat som tittarna fått bevittna kan bli värre. Det är nämligen så att Patrik är ordentligt kär i någon utanför huset. Om han kan återvända till henne är han inte säker på.

– Jag hoppas det, men jag kan inte säga att jag vet. Jag har ingen rätt att lägga något slags beslag på den damen. Jag hoppas att hon förstår att det är ett spel inne i huset, säger Patrik Edvarsson.

Ångrar du ditt agerande inne i huset på det här planet?

– Absolut. Det var förbannat dumt att låta det gå så långt som det gjorde. Å andra sidan sa Annie inte allt till mig. Hade hon gjort det hade jag förstått det bättre från början.

– Det ballade väl ur efter att jag kom in i oasen.