Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BB-Annie om sveket: "Han får stå till svars"

- 18/04/2011, 11:18 -
... Patrik Edvarsson.
1 av 3

... Patrik Edvarsson.

TV11

Annie Almén.
2 av 3

Annie Almén.

Elias Giertz/Nyheter24

Annie Almén är besviken på...
3 av 3

Annie Almén är besviken på...

Elias Giertz/Nyheter24

Annie Almén talar ut om relationen med Patrik Edvarsson.

Annie Almén blev den elfte personen att lämna Big Brother-huset och liksom alla andra som lämnat huset har hon en hel del på hjärtat. Och mest är det triangeldramat mellan henne, Patrik Edvarsson och Madelene Stigsjöö som bekymrar.

– Jag hade förväntat mig lite mer av honom, säger Annie Almén till Nyheter24.

Annie och Patrik var stundtals väldigt intima inne i huset, men deras mys fick ett abrupt slut när Madelene Stigsjöö klev in i huset.

– Jag fattade nog inte vad det var som hände. Och när jag insåg det så blev jag väldigt besviken.

Men Annie vill inte erkänna att det någonsin varit kärlek mellan de två.

– Du kan inte bli kär där inne, det går inte. Du kan älska människor på en vänskaplig basis, men kärlek finns inte inuti huset, säger Annie Almén.

– Men jag tycker om honom. Han är en bra kille. Men han har gjort en del misstag där inne, och de får ju han stå till svars för.

Patrik Edvarsson har tidigare sagt att han är kär i någon utanför huset och att det stoppar honom från att träffa såväl Madelene som Annie utanför huset. Annie är inne på samma spår och är inte sugen på att börja dejta honom nu.

– Det ska mycket till då, avslutar Annie Almén för Nyheter24.